Білий костюм - стильна жіноча класика

Костюми білого кольору для жінок і молодих дівчат - це безпрограшний варіант. Психологами було визнано, що саме білий колір на підсвідомому рівні вселяє нам приємні емоції. Тому одяг світлого кольору нерідко роблять частиною дрес-коду.

В костюмі білого кольору ви будете виглядати елегантно і привабливо в будь-якій ситуації. У цьому ви зможете переконатися, завітавши до інтернет-магазину laluna.com.ua, де в широкому асортименті представлено жіночі білі костюми різних фасонів, і на різні випадки життя.

Дівчата з пишними формами часто уникають світлих кольорів, будучи впевненими в тому, що він сильно повнить. Але варто пам’ятати, що не завжди все вирішує колір. Якщо ви підберете правильний фасон, матеріал і розмір, наряд буде сидіти на вас добре, не псуючи фігуру. Особливо актуальні білі костюми спекотним літом. Виконані з тонкого матеріалу, вони врятують вас від спеки. Для жаркої пори року варто вибирати костюми з шовку, гіпюру або шифону. Вони додадуть образу легкості.

Крім того, білий костюм буде відмінно поєднуватися з будь-якими аксесуарами, як яскравими, так і витонченими і елегантними. Кольорові прикраси, сумочки і взуття вносять в образ яскравості, в той час, як світлі тільки додають образу ніжності і легкості.

Модні тенденції

Білі костюми можна носити в різних ситуаціях.

1. Суворий. Класичний костюм, виконаний в базовому білому кольорі, відмінно впишеться в дрес-код будь-якої компанії. Особливо актуальним таке вбрання буде в літню спеку. Строгий офісний костюм може бути як брючним, так і такий, що складається з спідниці і піджака. Щоб відчувати себе комфортно і виглядати привабливо, підбирайте піджак відповідної довжини, який підкреслить переваги вашої фігури і приховає її недоліки. Якщо ви віддаєте перевагу жіночному поряд зі спідницею, стежте за тим, щоб вона не була занадто короткою. Брюки краще вибрати прямі, не дуже облягаючі ваші ноги.

2. Спортивний. Активним дівчатам дуже важливо мати в гардеробі стильний і зручний одяг для занять спортом. Білий спортивний костюм якнайкраще підійде для походів в зал або занять йогою. Звичайно, в такому світлому вбранні не вийдеш на пробіжку дощового ранку. Але привернути увагу шанувальників спорту, одягнувши білий спортивний костюм, що підкреслює всі достоїнства вашої фігури, вам точно вдасться!

3. Чорно-білий. Цікаво виглядає і контрастне поєднання двох базових кольорів. Чорно-білий костюм виглядає стильно і елегантно. Крім того, чорні вставки в області талії або стегон допомагають зробити фігуру візуально витонченішою. Також ви можете вибрати повністю чорний верх або низ, щоб врівноважити таким чином силует.

Як вибрати і кому підійде

Вибираючи костюм, орієнтуйтеся, перш за все, на те, щоб він добре на вас сидів. Верх повинен підкреслювати талію і красиву лінію декольте, а низ - не “урізати” фігуру. Невисоким дівчатам з цієї причини не рекомендується носити укорочені брюки. В цілому, костюми білого кольору найкраще підходять струнким дівчатам. Але і власниці розкішних форм при бажанні знайдуть для себе модель, яка представить їх у вигідному світлі.

З чим носити

- Білий костюм сміливо можна назвати універсальною річчю. Таке вбрання само по собі виглядає стильно і повноцінно. Під піджак можна надягти сорочку або топ світлого відтінку або контрастного кольору.

- Романтично буде виглядати поєднання класичного піджака з тонкої білої майкою або світлим мереживним топом. Добре буде виглядати цибулю з сорочкою чорного або темно-синього кольору. Темна сорочка в поєднанні з білим костюмом - це ідеальна основа для офісного лука.

- Взуття під строгі костюми краще вибирати -класичне. Це можуть бути човники на шпильці або більш зручні туфлі на стійкому каблуці. Якщо ви багато рухаєтеся в перебігу робочого дня - замініть туфлі зручними балетками або черевиками на плоскій підошві. Взуття, підібране під білий костюм, може бути абсолютно різним, головне щоб воно підходило під нього і не доставляла вам дискомфорту під час носіння.

- Доповнити білий костюм можна простими аксесуарами і стильним взуттям. Якщо ви цінуєте вишуканості і елегантність, вибирайте прикраси з золота або срібла. Яскравості в образ внесе масивна біжутерія або кольоровий шийну хустку. Головне не збирайте в одному луку занадто багато прикрас, адже це зіпсує стильний і благородний образ.