Свято на “ура”: кому довірити організацію корпоративу

Психологи вважають, що для оптимізації робочого процесу, згуртування співробітників і досягнення найкращих результатів, керівництву необхідно час від часу виділяти кошти на організацію командозгуртовуючих заходів - тімбілдінгу і корпоративів. Ці заходи допоможуть співробітникам послабити напругу, що виникає під час трудової діяльності, з найкращим ефектом відпочити, а також ближче пізнати своїх колег.

Як часто можна зустріти ситуації, що співробітники не знаходять спільної мови. Або ж хтось один займає відокремлену позицію. Складно входити в колектив і «новеньким». Щоб згладити такі гострі моменти, необхідна організація корпоративних заходів. Прекрасним приводом може стати Новий рік, 23 лютого, 8 Березня, деякі професійні свята. Захід можна організувати не тільки з приводу урочистої дати, а й просто для того, щоб підвести підсумки кварталу, місяця в привабливій обстановці, а не займатися підрахунком показників в офісі. Для цього досить корисні виїзні заміські заходи, з інтелектуальними іграми і спортивними змаганнями.

Самотужки, чи залучення event-агентств

Організацію корпоративів не варто віддавати в руки дилетантів, набагато краще скористатися пропозицією event-агентств, які на професійному рівні організують і проведуть захід. Фахівці такої фірми допоможуть знайти і ведучого, артистів, підберуть найбільш вдале місце проведення та подбають про якісне харчування. І якщо намічається новогодний корпоратив в Одессе, скористайтесь послугами “DREAMWAY”, там точно знають як зробити так, щоб ваше свято пройшло “на ура”!

Варто зазначити, що комусь із співробітників вашої компанії необхідно буде контролювати цей процес, щоб все йшло за наміченим планом. Найбільш відповідальним представникам вашої компанії необхідно буде вести переговори, давати рекомендації по вибору місця проведення, створення сценарію, наповненню розважальної програми та побажання по меню.

Довіряти одному або декільком працівникам підприємства займатися організацією корпоративів - справа ризикована. Адже ніхто не зможе гарантувати, що недосвідчені в такій справі люди зможуть встигнути в поставлені терміни знайти і приміщення, і ведучого, і визначитися з розважальною частиною вечора. Але ж виділити час доведеться і на закупівлю продуктів, напоїв, серветок, оформлювальних прикрас для залу і т.д. Такі заняття можуть на якийсь час паралізувати роботу колективу фірми.

Тому не варто керуватися питаннями економії, а замовити проведення корпоративу в агентстві, яке працює в сфері святкових послуг. Так можна буде не хвилюватися, чи вдасться вечірка чи ні, чи вийде здійснити відповідно до сценарію. Не кажучи про те, що можна буде доручити тяжкі клопоти комусь іншому і скинути з себе тягар відповідальності. Але тільки цей «хтось інший» повинен бути професіоналом.

Бажано знайти агентство, яке працює в цій сфері бізнесу не один рік, і в цьому агенстві працюють люди зі спеціальним театральною або музичною освітою. Часи змінилися і на зміну простим розважальним програмам, що складається з різних номерів, прийшли ретельно продумані і поставлені театралізовані програми, створені за ексклюзивним сценаріями, за законами естрадної драматургії.

Молодим компаніям також можна дати шанс показати себе. Але якщо захід має велике значення і на нього запрошено велику кількість гостей, то краще не ризикувати і вибрати організаторів зі стажем. Допоможуть визначитися з вибором агентства відгуки знайомих.

Сьогодні багато підприємств вважають за краще користуватися допомогою еvent-фірм, це ще і питання престижу. Тому що якщо компанія має можливість найняти для організації корпоративних свят фахівців, то значить, справи в ній йдуть відмінно!