Модні светри на осінь-зиму 2019-2020

Теплий светр - один з обов'язкових атрибутів затишку і комфорту в дощову осінню погоду. Жіночий светр ідеально вписується в будь-який наряд і прекрасно поєднується зі спідницями, брюками, джинсами і шортами. Однак, щоб не помилитися з вибором відповідної моделі, слід вивчити всі нюанси моди на светри восени і взимку 2019-2020 років

Светр завжди грає головну роль в наряді, з чим би його ні наділи. Тому рекомендується підходити до вибору цієї деталі одягу грунтовно. А щоб точно не прогадати, радимо відвідати інтернет-магазин https://zori.store/svitera/, де в широкому асортиметы представлені чудові моделі светрів, і іншого жіночого одягу.

Актуальні кольори

На сьогоднішній день модельєри пропонують величезну кількість колірних рішень для светрів, тому модниця може вибрати саме те, що ідеально впишеться в її образ. Наймодніші відтінки осінньо-зимового сезону є ніжні і пастельні кольори: кремовий, пудровий, бежевий і шоколадний.

Для тих, хто не бачить свій образ без яскравих кольорів, теж передбачений вихід - помаранчевий, червоний, пляшковий та синій кольори також популярні.

Трендові модеді светрів

В тренді осені-зими 2019-2020 років залишаються вільні фасони светрів, що часом нагадують мішок. Особливо актуальні об’ємні моделі зеленого і бордового кольорів. Подовжені светри під вид суконь трохи поміняли своє забарвлення і в новому сезоні на піку популярності будуть двоколірні: чорно-білі і сіро-чорні тандеми. Серед в’язаних речей улюбленцем моди став темний пудровий відтінок. Ненав’язлива оці пастельна гамма відтінків буде лідирувати серед квітів теплих речей.

Модний білий светр

Білий светр буде актуальним в новому сезоні. Моделі з тонкої пряжі прекрасно виглядають в спортивному цибулі. Білий колір виглядає акуратно і затишно, а в похмуру дощову осінь він додасть світлого настрою його власниці і тим, хто її оточує.

Смужка - актуальний узор

Смужка тримається на піку моди вже кілька років, але все ж залишиться актуальною ще один сезон, і її часто можна буде побачити на жіночих светрах. Даний вибір недивний, адже саме такий модний принт додає особливої ​​стильності теплим затишним речей.

Однією з перших вивела смужку на світові подіуми Коко Шанель, надавши своїм моделям особливу пікантність і завзяття. Восени і взимку 2019-2020 року в моді будуть яскраві, екстравагантні поєднання смужок, сміливі та зухвалі кольори.

В’язаний светер з декором

У моді светри, декоровані різними видами зав’язок. На одних моделях шнурівкою прикрашена зона декольте, інші ж мають широкі стрічки по всій спині. Привертають загальну увагу шнурівка на плечах, прокинута через рукав.

Кроп-светер

Жінкам з ідеальною талією відмінно підійде укорочена модель светра. При цьому з ним можна поєднувати будь-який низ, будь це штани, джинси або завищена спідниця. Для того щоб виглядати модно і витончено, можна надіти кроп-светр з облягаючою сукнею. У 2019 року в тренді укорочені моделі, пов’язані різними візерунками, яскраві кольори і акцент на незвичайній формі рукавів, наприклад, у вигляді дзвіночка.

Светри-оверсайз

Величезні жіночі светри, нібито запозичені у плечистого супутника життя - ще один тренд осені і зими 2019-2020 року. Хоча оверсайз моделі одягу стали популярними кілька років тому, вони все ще не втратили своєї актуальності. Адже об’ємні модні светри тільки підкреслюють крихкість і жіночність. Моделі светрів, розмір яких відрізняється в більшу сторону від параметрів фігури, виглядають мило і зовсім не інфантильно. Таким особам не варто хвилюватися про те, як вони будуть виглядати з боку, адже об’ємні речі не тільки зручні, але і по-сучасному стильні.

Приваблива велика вязка

Теплий жіночий светр - це не тільки данина моді, а й порятунок від холоду похмурою восени або морозної взимку. Мода на 2019-2020 роки передбачає безліч моделей модних светрів різноманітної спрямованості, починаючи класикою і закінчуючи яскравими екстравагантними деталями гардеробу. Велика в’язка найбільш привабливо виглядає у виконанні з пряжі спокійних пастельних тонів і не вимагає додаткових прикрас. На піку моди як однотонне, так і різнобарвне рішення кольору. Представлені нижче фото допоможуть зробити вибір.