Доставка квітів Івано-Франківськ

Всі жінки люблять отримувати квіти з приводу і без. Королевою квітів є троянда: саме вона завоювала захоплення більшості жіночих сердець по всій земній кулі. А розкішна композиція з 101 троянди не просто подарує бурю непередаваних почуттів, але також стане беззаперечним доказом вірності шанувальника.

Такий подарунок запам’ятається на все життя, а його аромат зробить даму щасливою. Якщо ви хочете порадувати кохану людину таким елітним подарунком - тоді скористайтесь послугою Доставка квітів Івано-Франківськ на сайті roza.if.ua. Там ви знайдете відповідний букет за адекватну ціну

Символіка букета з 101 троянди

Колірна гамма у цих квітів досить різноманітна. Кожен відтінок має своє значення. Тому перед покупкою букета краще порадитися з професійним флористом, який допоможе вам грамотно скласти композицію з троянд на всі випадки життя.

Наприклад, білі троянди - це знак непорочності, чистоти і ніжності. Якщо ви отримали букет білих троянд, це означає, що вашою природною красою захоплюються і роблять вам комплімент таким жестом.

Червоний колір - це пристрасть, буря емоцій, краса і любов. Відповідно, дарувати червоні троянди краще дамі серця в якості красномовного визнання в своїх почуттях. Бордові квіти більш стримані, тому їх можна вручити і колезі по роботі, а ось рожеві троянди - це романтизм, подяка і трепетність.

Жовті троянди краще розбавляти в композиції з квітами інших відтінків. Вони означають, що дарувальник до вас прихильний і проявляє свою турботу. Персикові троянди - це радість знайомства, зустрічі.

Кількість 101 троянда - це відверте признання своїй супутниці про те, що вона у нього одна єдина у всьому світі! Саме таку інтерпретацію несе в собі композиція з 101 троянди. Такий подарунок дарують жінкам, підкорюючи серце і душу.

Чому варто подарувати величезний букет

Крім того, що 101 троянда - відмінне визнання в найсильніших почуттях, є ще безліч аргументів, чому коштувати піднести в дар пишну композицію:

- дорогий подарунок, який підносять тільки найособливішим дівчатам. Він буквально кричить про те, що ця людина дуже дорога і багато значить для дарувальника;

- троянди завжди були символом пристрасті і романтизму, і, звичайно ж, щоб любити один одного

- неординарність і розкіш. Погодьтеся, що буря емоцій і справжнє щастя в очах вашої коханої варті того, щоб подарувати їй такий букет. Крім того, подарунок можна відобразити на фотографії і він залишиться в пам’яті на все життя;

- за допомогою солідного букетика можна гідно підкреслити статус вашої дами серця, а якщо вручити його на людях, вона викличе загальне захоплення і захват.

З огляду на все вищесказане, варто зробити висновок, що дарувати композиції з 101 троянди можна в будь-який святковий день: на 8 березня або в день народження. Також ви можете не прив’язуватися до дат і вручити шикарний подарунок у будь-який звичайний день і зробити його незвичайним.

Де замовити і як подарувати

Замовити композицію з 101 троянди слід в хорошому квітковому бутику. Щоб купити квіти у Івано Франківську достатньо зайти на сайт https://buketik24.com.ua/dostavka-kvitiv-ivano-frankivsk/ і звязатися з фафівцем-флористом. Спеціаліст збере професійно букет, обріже стебла на кінцях, правильно підбере поєднання кольорів.

Кількість з 101 троянди дозволяє ефектно зібрати композицію з декількох квітів, двох або трьох. Це може бути величезне серце з червоних троянд, а з боків біла окантовка. Вам запропонують мікси з різних відтінків.

І наостанок, кілька рекомендацій. Якщо після придбання подарунка вам потрібно буде його дарувати на наступний день, тоді залиште букет у воді прохолодною температури на ніч. Ідеально для цієї мети підходить ванна.

Ви можете вручити своїй обраниці букет прямо в руки, а можете замовити доставку на роботу або додому. При цьому зовсім не обов’язково бути красномовним і говорити багато слів, особливо, якщо ви не досвідчений оратор. Повірте, шикарний букет з 101 троянди скаже все за вас!