Японці поділилися подробицями про новий Toyota Land Cruiser 200

Навколо легендарного позашляховика Toyota Land Cruiser 200 нового покоління продовжують роїтися і множитися всілякі чутки, здогади і шпигунські дані. На цей раз зарубіжні ЗМІ розтиражували подробиці про технічні характеристики майбутньої новинки.

Видання Motoring з посиланням на представників компанії Toyota повідомляє, що Land Cruiser нового покоління отримає двигун V6 і обзаведеться гібридною версією.

У компанії обіцяють, що легендарний позашляховик не буде поступатися своєму попередникові, тобто моделі нинішньої генерації, ні в прохідності, ні в надійності. До речі, про попередника, на сайті toyota.com.ua ви дізнаєтесь, де найкраща ціна на авто ленд крузер, зможете ознайомитись з детальними технічними характеристиками і можливостями моделі Land Cruiser 200, умовами придбання, а також зможете отримати консультацію і записатися на тест драйв

Як пише джерело, в розробці автомобіля нового покоління активну участь бере австралійський підрозділ компанії. Це логічно, тому що Австралія - ​​другий після Близького Сходу за значимістю ринок збуту для Toyota Land Cruiser. Інсайдери заявляють, що в новому поколінні позашляховик обзаведеться 3,4-літровим турбованим дизельним мотором на 420 к.с. А гібридну силову установку успадкує від Lexus LS 500h і LC 500h. Крім того, як зазначає глава PR-відділу австралійського підрозділу Toyota Джеймс Ванг, в компанії розглядають варіант адаптувати для моделі трансмісію, яка працює з мотором V6.

Поки невідомо, чи планує Toyota зберегти для позашляховика рамну конструкцію або зробити з нього модель з несучим кузовом - ця доля спіткала майже всіх конкурентів нинішнього Toyota Land Cruiser. Можна тільки гадати, яку саме підвіску отримає позашляховик нового покоління. Можливо, це буде модернізована версія підвіски з технологією Kinetic Dynamic Suspension System (KDSS), яка працює на актуальній версії моделі. Автовиробник обіцяє, втім, що у Toyota Land Cruiser будуть поліпшені системи безпеки, а також більш сучасний дизайн екстер’єру і оновлений салон.

Очікувати, що новий Toyota Land Cruiser вийде на ринок найближчим часом не доводиться. Ймовірно, новинка з’явиться у продажу тільки в 2022 році. А ще через рік на її платформі буде випущений оновлений Lexus LX.