PPG Selemix - якісні промислові лаки і фарби

Основною метою, з якою на поверхні наносяться лакофарбові матеріали, є їх захист від згубного впливу корозії та інших несприятливих чинників. Промислові фарби - це фарби зі спеціальними властивостями, які забезпечують більш надійний і довговічний захист, а також відрізняються тривалим терміном служби і простотою у використанні.

Компанія ЧП “ГАРАНТИЯ ПЛЮС”, про яку детальніше можна дізнатися на сайті https://guaranty-plus.com.ua займається оптовим продажем лакофарбових матеріалів за демократичними цінами. Будучи офіційним дистриб’ютором індустріальних фарб PPG SELEMIX в Україні дана компанія пропонуємо своїм клієнтам найвищої якості промислові фарби. Використання цих фарб в оздоблювальних і декоративних роботах, гарантовано продовжить термін служби будь-яких дерев’яних, металевих і інших виробів.

Типи фарб

Всі промислові фарби діляться на кілька типів, кожен з яких використовується з певною метою:

1. Грунтовки. Застосовуються для нанесення першого шару на поверхню. Їх основне завдання - забезпечити краще зчеплення з поверхнею всіх наступних шарів покриття.

2. Емалі. Забезпечують захист від корозії та інших несприятливих впливів. Крім того, відрізняються яскравим кольором, який не тьмяніє протягом тривалого періоду часу.

3. Лаки. Використовуються в комплексі з іншими типами фарб, гарантують надійний захист від агресивних хімічних речовин, захищають від низьких і високих температур, продовжують термін служби покриття, надають йому гладкість, блиск і глибший колір.

Для нанесення фарб можуть використовуватися як звичайні кисті і валики, так і спеціальні пульверизатори і фарбопульти. Для більш ефективного використання рекомендується застосовувати різні типи промислових фарб в поєднанні один з одним.

До пропонованої ЧП “ГАРАНТИЯ ПЛЮС” системи PPG Selemix входять:

- кольорові компоненти Selemix

- білий mix NP1000

- емалі Selemix

- грунти Selemix

- затверджувачі Selemix

- розчинники Selemix

- добавки

- міксер

- комп’ютерний підбір

Для кожного грунту і біндера будь-якого кольору існують дві формули змішування: стандартна і економічна.

До складу барвників входять високоякісні стійкі пігменти, що забезпечують тривалий термін служби покриття, високу продуктивність і суттєву економію коштів.
У список біндеров (основ) для створення грунтів і верхніх покриттів (фарб) входять різноманітні акрилові, епоксидні, целюлозні, синтетичні і поліуретанові основи.