Трактор Dongfeng - надійний помічник для фермера

Китайський бренд Dongfeng на ринку сільськогосподарської техніки вже кілька десятиліть. За цей час він встиг завоювати довіру серед фермерів, і стати одним з кращих на світовому ринку.

Основною продукцією концерну Dongfeng залишаються мінітрактори. Це якісна і недорога техніка. Економічність, ергономічність і надійність тракторів Dongfeng за останні роки зросла в кілька разів. Сталося це після того, як бренд об’єднав свої ресурси з такою відомою компанією, як Nissan.

Зараз Dongfeng займається повним циклом пов’язаним з виробництвом мінітехніки. При цьому на всіх етапах проводиться ретельний контроль якості. Саме це дозволило підвищити надійність техніки та продавати її з гарантією 1 рік.

Переваги міні-тракторів Dongfeng

На українському ринку трактор донгфенг можна знайти в кількох модифікаціях - з кабіною і без неї, різної потужності, а замовити їх вигідно можна на сайті minitraktor.com.ua. Це дуже економічна техніка в плані споживання палива. Вона легка в експлуатації, проста в догляді.

У тракторів Dongfeng багатоступенева коробка передач: 8 передніх і дві задніх. Цей трактор-малюк здатний рухатися зі швидкістю від 0.98 до 22, 43 кілометрів на годину. Що дозволяє активно використовувати його при посіві і обробці різних сільськогосподарських культур. Це незамінний помічник при оранці, боронуванні, культивації. Він легко впорається з обробкою площ не перевищують 10 га. Він прекрасно поєднується з причіпними механізмами: навантажувачами, лопатами, підмітальними щітками. Його можна використовувати як екскаватор під час будівельних робіт, як збиральну техніку на дорогах.

У відгуках користувачів відзначені багато переваг цих машин, зокрема:

- універсальність;

- широкий функціонал;

- економне витрачання паливо-мастильних матеріалів;

- простота обслуговування і ремонту;

- уніфікація запасних деталей з фірмовими аналогами;

- довговічність і надійність основних агрегатів, систем і вузлів.

Не секрет, що активна експлуатація мінітракторів вимагає регулярного і систематичного проведення техобслуговування техніки. Концерн Dongfeng подбав про те, щоб у споживачів різних країн була можливість своєчасно і за адекватною ціною придбати оригінальні запчастини на свої трактори.

Dongfeng DF 244 - лідер в своїй лінійці

Серед моделей Донг Фенг варто виділити Dongfeng DF 244 Lux. Цьому універсальному багатоцільовому тракторцю під силу як різноманітні роботи на фермі, так і в комунальному господарстві. Це люксова модель, яку відрізняють покращені технічні характеристики.

У порівнянні з нелюксовою моделлю, у Dongfeng DF 244 Lux істотно посилили передній і задній мости і задній трьохточковий навіс, що дозволяє використовувати його в важкопрохідних місцях і під час несприятливих погодних умов. Гідропідсилювач керма підвищив маневреність трактора. Взимку, завдяки передпусковому підігріву, він заводиться з півоберта. Ця техніка не вередує, отримуючи дизпаливо різних виробників.

Виробники Dongfeng DF 244 Lux подбали і про комфорт водія - збільшили крісло, поліпшили його амортизацію. Ця модель здатна розвивати швидкість до 32 кілометрів на годину. Він відмінно «ладнає» з будь-яким навісним обладнанням. З його допомогою можна здійснювати повний цикл обслуговування зернових, зернобобових і овочевих культур, а також використовувати його на косовиці, перекачуванні води, перевезення вантажів, тощо