Вчимося грамотно робити ставки в букмекерських конторах

Більшість початківців беттерів бажає знати, як навчитися робити ставки в букмекерських конторах, оскільки це вигідно і не складно. Завдяки ставками можна піднімати значні грошові суми за короткий період часу. Єдиним моментом є той факт, що для отримання прибутку необхідно навчитися робити якісні і правильні ставки.

Існує певний порядок дій, які слід виконати для отримання першого прибутку. Крім того, велику роль буде грати обрана букмекерська контора. Саме від неї залежатиме кількість доступних спортивних подій і ставок, а також показники коефіцієнтів по ним. У звязку з цим хочеться порадити www.bazabet.com, це букмейкерська контора з бездоганною репутацією, яка пропонує широкий вибір подій за більш ніж 20 видів спорту, причому з максимально низькою маржою, що суттєво збільшує ваші шанси на виграш!

Як грати на ставках?

Перед тим як зробити ставку на спорт, потрібно витратити деяку кількість часу на вивчення термінології та правил. Букмекерські контори можуть встановлювати власні правила і нюанси, тому потрібно уважно ознайомитися з ними, перед реєстрацією власного ігрового рахунку.

Вивчати правила ставок в букмекерських конторах необхідно ще до створення ігрового аккаунта або здійснення першої ставки. Іноді, у різних букмекерів можуть розходитися деякі моменти, тому навіть якщо ви знайомі з правилами, прочитаними на сайті інший бк, потрібно витратити якийсь час і хоча б пробігти очима по наявному розділі про правила прийому та розрахунку ставок.

Після того, як правила ставок на спорт стануть для вас знайомою інформацією, можна сміливо починати підбір найбільш підходящих матчів для здійснення ставки.

Інструкція по ставкам на спортивні події в букмейкерських конторах

Отже, всі початківці беттери повинні:

1. Вибрати букмекерську контору (бк), в якій будуть відбуватися всі операції. Вибирайте тільки легальні сервіси. Завдяки їм ви зможете бути впевненим в завтрашньому дні і не боятися, що чесно зароблений виграш не буде зарахований, і оплачений за правилами. Крім цього, доступ до нелегальних бк блокується спеціальними органами, а законні контори доступні цілодобово по одному і тому ж адресою.

2. Вибравши букмекера, уважним вивчіть правила угоди. Особливу увагу слід звернути на пункти по мінімальних і максимальних сумах ставки і виграшів, введення і виведення грошових коштів, наявні платіжні системи. Переконавшись, що обрана бк вам підходить, а її правила максимально чітко і ясно дають уявлення про безпеку і надійність співпраці, ви можете пройти процес реєстрації ігрового рахунку.

У кожній конторі він може проходити по різному, але як правило, скрізь потрібно ввести свої паспортні дані і номер телефону. Хотілося б відразу відзначити, що вводити потрібно тільки свої дані і перевіряти їх на правильність, оскільки в подальшому буде здійснюватися перевірка. Останнім етапом створення і активації ігрового рахунку є проходження ідентифікації.

3. Тепер, коли ви маєте можливість поповнювати свій ігровий рахунок і здійснювати ставки на спорт, необхідно внести гроші на аккаунт. Спосіб поповнення вибирається з наданих букмекером. При цьому дії, слід враховувати можливі комісії, які можуть стягуватися системою оплат.

4. Перед тим як поставити свої гроші, настійно рекомендується попередньо проаналізувати бажану спортивну зустріч. Тільки після цього ви можете зробити ставку. Якщо отримана інформація покаже, що бажана ставка може не зіграти, то краще знайти більш можливий варіант.

5. Якщо результат обраної ставки виявиться позитивним, то ви можете або продовжити ставити кошти, або вивести їх. Для виведення можна використовувати всі доступні методи, але необхідно враховувати обмеження і ліміти щодо виведення для кожного способу.

Які ставки найбільш вигідні у букмекерів?

Існують різні види ставок на футбол, волейбол, хокей та інші популярні види спорту. Через високу популярність, клієнти бк найчастіше вибирають саме футбол, але ви повинні знайти саме той спорт, який вам ближчий і зрозуміліший. Наприклад, якщо ви займалися і цікавилися великим тенісом, то не варто пробувати свої сили в волейболі, а відразу почати ставити саме на теніс. Присвятіть свій час проведенню аналітичного розбору всіх майбутніх ігор і тоді ви будете отримувати стабільний і великий дохід!