Apelsin.net - оптимальний варіант доступу до всесвітньої мережі

Сьогодні навряд чи хтось буде заперечувати роль Інтернету в повсякденному житті. Завдяки всесвітній павутині ми можемо дізнаватися нове, ділитися інформацією, більш ефективно працювати і цікаво відпочивати. Але з розвитком телекомунікаційних технологій, зростає і швидкість обміну інформацією, що передається за наявними в нашому розпорядженні каналах зв'язку.

Інтернет-провайдер Apelsin.net, котрий більше 12-ти років успішно працює на ринку інтернет-послуг, пропонує жителям деяких районів Києва і області використовувати для передачі даних інноваційний стандарт FTTH. Ця технологія обміну інформацією заснована на використанні оптоволоконних каналів зв’язку, що дозволяють забезпечити користувача високошвидкісним Інтернетом до 1 Гбіт в секунду. Щоб підключити високошвидкісний Інтернет в приватний будинок, замовнику необхідно переконатися в тому, що він знаходиться в зоні покриття компанії і заповнити заявку на сайті провайдера.

Кому знадобиться високошвидкісний Інтернет

Для тих, хто працює на віддаленій основі або вирішує важливі питання, перебуваючи вдома, швидкість зв’язку має іноді вирішальне значення. Не відмовляться від швидкісного Інтернету любителі грати в онлайн-ігри або ті, хто завантажує велику кількість відео-контенту.

Навіть якщо споживач інтернет-послуг не відноситься до зазначених категорій користувачів мережі, але включає в будинку багато гаджетів або приладів, що забезпечують безпеку і комфорт квартири і членів сім’ї, стандарт FTTH його зацікавить. Адже завдяки Apelsin.Net клієнт отримує стабільне, багатоканальне підключення без зайвого клопоту, витрат на обладнання і сервісне обслуговування. До того ж, безлімітний тарифний план, який можна замовити на inet108.com, дає право замовнику на безкоштовне підключення IPTV з можливістю перегляду телефільмів у високій якості.

Переваги підключення за допомогою оптичного кабелю

Багатьом людям зі шкільної лави відомо, що світло в просторі поширюється з максимальною швидкістю. Тому Інтернет на швидкості світла резонно вважати найшвидшим.

Але не тільки в цьому полягають переваги підключення до високошвидкісних каналів зв’язку фахівцями Apelsin.Net. Завдяки їх кваліфікованій роботі споживач отримає:

1.Надійний Інтернет без обривів і перебоїв.

2.Можливість успішно грати в новітні онлайн-ігри.

3.Настройку і підключення до оптокабелю всіх домашніх гаджетів і інших пристроїв, що виходять в Інтернет.

4.Можливість дивитися більше ста цифрових каналів телебачення в HD-якості.

До того ж, одночасне підключення декількох пристроїв не позначиться на швидкості обміну даними. На якість функціонування обладнання не вплинуть гроза і інші погані погодні умови. Відключення електроенергії також не перерве зв’язок клієнта з Всесвітньою павутиною.

Телебачення нового покоління

Сьогодні цифрове телебачення за своєю якістю набагато перевершує застарілі аналогові і супутникові телепередачі. Завдяки оптоволоконному зв’язку та підключення до IPTV, у вашому будинку з’явиться справжній кінозал, в якому будуть доступні більше 10 000 фільмів.

Якщо ви пропустите якусь передачу, її можна буде подивитися в запису. Тут зберігається все за останні 48 годин. До того ж, завжди можна натиснути на паузу і продовжити перегляд передачі через якийсь час.

Одночасно до Інтернету можна підключити до 4-х телевізорів, які знаходяться в різних кімнатах. Є можливість заблокувати небажані для перегляду канали. Якщо у вас звичайний телевізор, розширити його функціональні можливості можна за допомогою спеціальної приставки. А підключення пристроїв через WI-FI позбавить вас від дротів, прокладених по всьому будинку.