Модний жіночий рюкзак: яким він має бути

На носі новий сезон, а разом з ним і нові актуальні тренди 2019 року. У світі давно пройшли модні покази і вже з упевненістю можна сказати, у що потрібно одягатися в найближчу осінь-зиму.

І якщо ви не готові радикально оновлювати свій гардероб, то познайомтеся з трендовими аксесуарами, які часто грають першу скрипку в образі. І в першу чергу, з найбільш модними рюкзаками.

Такий жіночий аксесуар давно вже не здається нудним і одноманітним. І як ми бачимо на фото, фасони модних жіночих рюкзаків увібрали в себе тренди 2019 року і гармонійно доповнюють модні образи в різних стилях. А тут ви, власне, зможете вибрати собі стильний надійний рюкзачок на всі випадки життя!

Актуальні рішення з модним рюкзаком

Рюкзак давно вже перестав бути приналежністю тільки спортивного лука. З огляду на форми, розміри і матеріали з яких їх виготовляють, вони доповнять костюм як у діловому, так і вуличному, кежуал і інших стилях.

Для офісних леді в цьому році є новинка, така як акуратний рюкзак-трансформер зі шкіри без зайвих прикрас. У нього легко прибираються наплічні ремені, і він перетворюється в сувору ділову сумку з невеликою ручкою.

Для стріт стайл вибір фасонів звичайно ширший. Це можуть бути моделі великого розміру, місткі і практичні. З великою кількістю кишень і оригінальною обробкою. Або маленькі рюкзачки, що виконують більше декоративну функцію і служать стильним доповненням модного образу.

Дизайнери багато фасонів звичних сумок доповнюють спеціальними ручками, що перетворюють звичайну на вигляд модель середнього розміру в симпатичний рюкзачок. Для нашого мобільного часу, коли треба скрізь встигнути і виглядати відповідно обстановці, такий варіант зручний. В офіційній обстановці ви з сумкою, а в кафе або на прогулянці з рюкзаком за плечима руки вільні, а вид розслаблений і неформальний.

У такий стиль як бохо шик дуже лаконічно впишеться рюкзак м’якої форми без каркаса, що нагадує мішок, прикрашений бахромою або вишивкою. Він може бути зроблений в модному зараз напрямку hand made, пошитий або зв’язаний гачком. Для літа такий варіант ідеальний!

Спортивний стиль доповнить рюкзак, як жорсткої форми, так і м’який об’ємний варіант. Він може бути зроблений з тканини або шкіри, і прикрашений емблемами відомих команд або логотипами спортивних брендів. З таким аксесуаром ваш лук буде виглядати динамічно і сучасно.

Для романічного стилю стилісти пропонують в цьому сезоні маленькі рюкзачки ніжних тонів з м’якої шкіри або ошатної тканини. Їх прикрашають стразами, вишивкою, бісером та іншими елегантними оздобленням. Вони доповнять наряд дівчини на вечірці або прогулянці.

Матеріал для модних рюкзаків

Для жіночих рюкзаків дизайнери пропонують в 2019 році використовувати шкіру, замшеву і лаковану, з принтом і однотонну. Принт у вигляді логотипів модних брендів, який ввів в моду Луї Вітон на своїх шкіряних виробах, зараз в тренді. Також актуальні звірині принти, які повернулися на подіуми цього сезону, такі як пітон, крокодил або леопард.

Для більш демократичних варіантів використовують улюблений модницями джинс, який в рюкзачках виглядає мило. Тільки не варто перевантажувати образ джинсовими речами. Якщо в образі присутній джинсовий рюкзак, то може бути ще максимум одна річ з цього матеріалу, щоб загальний вигляд був гармонійним.

Щільна тканина, така як гобелен, стала трендом у виробників рюкзаків, особливо, в літніх моделях. Оброблені кольоровими кантами і бахромою, вони органічно впишуться в модні літні аутфіти 2019 для дівчат. Лаконічно доповнять лук і в місті і на відпочинку. Стьобані фактури з тканини або шкіри можуть застосовуватися в модних моделях в деталях або на всьому виробі. Такі рюкзачки добре тримають форму і виглядають трендово.

Про в’язані моделі можна сказати, що це, звичайно, дуже модно і актуально. Спицями, гачком, макраме - будь-який hand made вітається.

Вироби з вінілу яскравих забарвлень і незвичайної форми підійдуть для підлітків. Блиск і кислотні кольори - це якраз їх тема!