Як вибрати надійного постачальника запчастин для китайської спецтехніки

Спецтехніка з Китаю швидкими темпами завойовує вітчизняні ринки. Попит на неї з кожним роком збільшується. Вона має наступні переваги: ​​демократична вартість, висока якість збірки, довговічність. А за багатьма параметрами вона перевершує і європейські аналоги.

Один з головних плюсів китайської спецтехніки пов’язаний з її ремонтопридатністю. При виході обладнання з ладу для налагодження його роботи досить замінити зношені запчастини. І головне питання полягає в тому, де їх краще купити. Важливо знайти надійного постачальника, який пропонує оригінальну продукцію.

Надійним постачальників є компанія ООО “Группа Компаний ВнешЭконом”, яка має широкий вибір запчастин для китайської спецтехніки. Маючи багаторічний досвід роботи зі спецтехнікою китайського виробництва, кампанія завоювала довіру у своїх клієнтів, і зараз є найбільшим постачальником запчастин на спецтехніку з Китаю і користується популярністю серед будівельних, комунальних та інших підприємств. На сайті https://tehavtomir.ru/ представлена зручна система пошуку, яка миттєво з поміж більш, ніж 5000 найменувань підбере саме ту запчастину, яка вам потрібна.

На що звертати увагу при виборі постачальника

Споживачам пропонується широкий асортимент запчастин, серед них є як оригінальні вироби, що випускаються заводами виробниками, так і низькоякісні підробки. Від надійності комплектуючих залежить ефективна робота техніки, до їх вибору та купівлі потрібно підходити з усією відповідальністю.

Підроблені запчастини відрізняються не тільки поганою якістю, найчастіше вони взагалі не підходять до певної моделі спецтехніки. З цієї причини потрібно вибирати продавців, які співпрацюють виключно з перевіреними китайськими фірмами. Не завадить ознайомитися з відгуками інших покупців, дізнатися про репутацію компанії, що реалізує деталі на спецтехніку з Китаю.

Слід віддавати перевагу фірмам, які співпрацюють безпосередньо з заводами-виробниками. Не варто витрачати гроші на низькоякісні запчастини, такі пропозиції тільки спочатку здаються привабливими. Підроблені комплектуючі можуть не підійти, а гроші за них не повернуть. Навіть якщо деталь стане в нагоді, велика ймовірність, що вона швидко вийде з ладу, доведеться купувати нову. В результаті витрати виявляться набагато вище, ніж, якщо відразу придбати якісні запчастини за вищою вартістю.

Як відрізнити якісні запчастини від підроблених

Ознаки контрафактної продукції:

- задирки;

- невеликі механічні дефекти;

- неякісні покриття.

При виборі постачальника запчастин потрібно звертати увагу не тільки на якість пропонованої продукції, а й на дотримання термінів доставок. Через проблеми на митниці можливі затримки. Якщо запчастини потрібні терміново, обов’язково уточнити терміни їх поставки.

Загалом, надійного постачальника запчастин на китайську спецтехніку знайти цілком реально, якщо дотримуватися вище перелічених простих рекомендацій.