Модні браслети: як і з чим носити

Як правильно носити браслети? Цим питанням хоч раз задавалася кожна жінка. Фото fashion-блогерів і поради в глянцевих журналах часом викликають суперечливі враження: з одного боку, це може надихнути на творчі експерименти, з іншого - надто авангардні варіанти часом важко уявити в повсякденних образах.

Чудові браслети, сумки, ремені, гаманці і інші оригінальні подарунки з гравіюванням ви зможете замовити в магазині Lovinaly. Кожна річ ручної роботи, з унікальним дизайном, вам обовязково сподобаються такі вишукані презенти!

Тому жінкам нічого не залишається, як покладатися на власну інтуїцію і почуття смаку. Пропонуємо вам 5 стильних способів носіння браслетів.

Ідеальний тандем

Один з головних трендів - поєднання браслета ї годинника. Дует «відбудеться», якщо аксесуари будуть витримані в одному стилі, і годинник органічно включиться в загальний дизайн отриманої прикраси.

Щоб не помилитися, найпростіше орієнтуватися на матеріал самого годинника і ремінця. Залежно від цього можна підібрати золотий, срібний або шкіряний браслет. Так, з великими «чоловічими» годинниками будуть мати гарний вигляд браслети конструктивного дизайну з геометричними деталями або браслети-ланцюжки. А ось класичні жіночі годинники краще доповнити більш ніжними прикрасами, наприклад, браслетами з підвісками.

Як на долоні

Новинкою в світі прикрас поряд з фаланговими перстенями стали надолонні браслети. Оригінальний аксесуар вже встигли оцінити найкреативніші модниці, наприклад, Сара Джессіка Паркер.

Браслет на долоню надівається на кисть руки трохи вище кісточок і, зрозуміло, не може впасти. Найчастіше прикрасу поєднують з перстнем аналогічного дизайну або носять самостійно. У будь-якому випадку важливо, щоб аксесуар привертав увагу, а не губився серед кілограмів металу.

Однак прикраса має одну маленьку хитрість: з романтичною коктейльною сукнею браслет буде виглядати вишукано, але з більш зухвалими нарядами може нагадувати кастет. Врахуйте це, щоб ефект виправдав очікування!

У стилі бохо

Сама ідея багатошарових виробів стара як світ: згадайте хоча б індіанок або древніх єгиптянок. Зараз stacked bracelets - ще один незаперечний тренд.

Поряд із золотом і сріблом для створення таких прикрас використовуються і інші матеріали, наприклад, каучук або шкіра. Багатошарову прикрасу можна «зібрати» самостійно, надівши на одну руку відразу кілька браслетів. Вироби можуть поєднуватися за фактурою, дизайну і кольору каменів, можуть доповнюватися ланцюжками або шармом.

Такий підхід дозволяє експериментувати, кожен день створюючи сміливі образи. Головне, щоб поєднання прикрас виглядало як художній безлад, а не як несмак.

Спустивши рукави

Більшу частину року ми змушені кутатися в теплі светри. Як бути в цьому випадку?

Не варто відмовлятися від улюбленого аксесуара. Якщо рукави светра не розкльошені і не мають декоративного оздоблення (вишивки, мережива або принта), жорсткий браслет можна носити прямо поверх рукава.

Прикраса може виконувати функцію манжета або «тримати» засуканими рукави. Так чи інакше надітий на зап’ясті жорсткий браслет підкреслить витонченість вашої руки.

Два в одному

Слейв-браслет - відмінне рішення для тих, хто хоче виглядати актуально і не піклуватися про те, як гармонійно поєднувати браслет з перстнем. Завдяки зіркам, що комбінують слейв з різними стилями одягу, прикраса давно перестала сприйматися як щось етнічне.

Якщо дизайн виробу дозволяє, перстень слейв-браслета можна носити не тільки на середньому, а й на будь-якому іншому пальці руки.