Модні тенденції чоловічих сумок

Чоловіки, як і жінки люблять стильно одягатися і почуватися при цьому комфортно. Аксесуари завжди були головним елементом для завершення образу, а також служили в якості зручних предметів гардероба, в яких можна носити найнеобхідніші речі.

Чоловічі сумки 2019-2020: тенденції і новинки

Щоб лук завжди був унікальним, потрібно мати кілька аксесуарів, які розбавлять або доповнять образ. Щорічно дизайнери створюють унікальні і модні предмети гардероба, до яких можна віднести чоловічі барсетки, сумки, рюкзаки, клатчі, спортивні та великі сумки. А по посиланню мужская сумка ви зможете вигідно придбати такі аксесуари.

Барсетки та клатчі

У моді 2019 барсетки та клатчі спортивного типу, розроблені сучасними дизайнерами, які ідеально підходять під одяг в стилі кежуал, спорт шик, мілітарі. Їх призначення - підкреслення образу, стилю і зручність носіння необхідних предметів: гаманця, окулярів, ключі, телефону, запальнички і т.д.

Деякі клатчі йдуть з ремінцями, а також з ручками. Їх зручно брати на прогулянку, на роботу і свята. Чоловічий клатч візуально нагадує папку, виглядає стриманішим за жіночі аксесуари. Така сумка надає солідність і презентабельність кожному чоловікові.

Модний чоловічий рюкзак

Невеликих розмірів сумка зі шкіри, текстилю, бавовни, деніму, мембрани, замші і штучної шкіри з ручкою і двома ремінцями ззаду називається рюкзак. Ці зручні та практичні аксесуари бувають місткими. Завдяки ремінцям-лямкам навантаження розподіляється правильно на спину і плечі, звільняючи руки. Останнім часом виробники пропонують рюкзаки-трансформери, що змінюють положення ремінців таким чином, що їх можна носити на плечах, як сумку.

Варіанти рюкзаків бувають класичні, спортивні, молодіжні в різних фактурах, дизайні та множинних кольорах: чорні, графітові, хакі, коричневі, з принтами.

Саквояж

Саквояж в чоловічий світ моди перекочував з жіночої та став дуже до речі. Це не тільки зручна, функціональна, але і містка сумка, в яку можна покласти планшет або ноутбук. Відрізняється цей аксесуар певною формою, стриманим, лаконічним дизайном. Радує різноманіття відтінків і фактур.

Чоловічі поясні сумки

Актуальними моделями сумок в 2019 році стали поясні аксесуари, які також будуть в тренді в 2020 році. Зручні стильні сумочки, які мають різноманітні форми, розміри, фактури і відтінки.

На що варто звернути увагу при виборі сумки для чоловіків

- при виборі валізи варто звернути увагу на додатковий ремінь для носіння на плечах. Це дасть можливість звільнити руки, що зручно при пересуванні в місті.

- при великому виборі відтінків сумки, складно зробити правильний крок, якщо ви заплуталися, акцентуйте увагу на чорному кольорі, так класика завжди в моді і до всього підходить.

- рюкзаки мають різний дизайн, але в 2020 році в тренді будуть великі аксесуари зі шнурівкою, принтами, додатковими кишенями, які ніколи не бувають зайвими.

- купуючи сумку на пояс або плече, зверніть увагу на ремінь, він повинен бути широким і не жорсткий. Та ж історія стосується при виборі рюкзак, який має великі параметри, щоб навантаження правильно розподілялася на тіло і в’їдається в шкіру.