Лікарі назвали 5 препаратів, які мають бути в кожній аптечці

Прикро, але у сьогоднішньому світі люди досить хворобливі. А, отже без відповідних ліків обійтись практично неможливо. Тому під руками має бути аптечка з необхідними препаратами.

У питанні, чим її наповнити, звичайно ж, краще порадитись з лікарем. А що робити, коли така консультація проблематична, для прикладу, коли ви терміново відправляєтесь у подорож? Як би там не було, але потрібно запастися п’ятьма ліками, які неодмінно стануть вам у пригоді за будь-яких обставин.

Смекта

Часто, перебуваючи за кордоном, людина погано переносить зміни клімату, особливості місцевої кухні. В результаті отримуємо розлади шлунку. Впоратись з цією проблемою можуть багато ліків, втім їх недоліком є зневоднення організму. І лише Смекта, завдяки основному компоненту – природній глині, не надає такої побічної дії. Даний препарат ефективно абсорбує небезпечну для організму мікрофлору і токсини, тим самим забезпечуючи нормальний стан кишківника, плюс забезпечує організм корисними мінералами.

Синупрет Біонорика

Даний препарат, про який детальніше можна дізнатися на сайті https://bionorica.ua/, ефективніше за інших впорається з нежиттю, запобігає різним ускладненням. Завдяки йому слизова оболонка надійно захищена від вірусів, не дає їм закріпитись і розмножитись. Ці ліки на рослинній основі, і їх рекомендовано до приймання дітям з 2-х років (Синупрет сироп)

Нурофен

Раптовий різкий біль в спині, чи попереку? Нема чого терпіти, прийміть Нурофен, і вже через якихось 10 хвилин ви відчуєте суттєве полегшення! Також цей препарат помічний при зубному болю, володіє ефективною протизапальною дією, швидко знімить жар. А для дітей – смачний сироп.

Канефрон

Під час подорожі бувають різні прикрі ситуації. Переохолодження, промочені ноги можуть спричинити неприємні відчуття нижче поясу, часті позиви до туалету, підняття температури. Не виключено, що ви підхопили цистит, а швидко впоратись з ним допоможе Канефрон. Це ефективний рослинний препарат на основі екстракту розмарину є відмінним сечогінним засобом, а окрім того добре знімає запалення.

Хлоргексидин

А як же обійтись без антисептика! Для цього найкраще підійде хлоргексидин, який добре обробить різного роду рани (в тому числі і в ротовій порожнині), ефективно їх продезінфікує. Зауважте, препарат не пече, а тому добре підійде діткам.