Букет з ковбаси - модний подарунковий тренд

Квіткові букети ніколи не вийдуть з моди - це класика. Але іноді хочеться піднести щось незвичайне, подарунок, який вразить своєю креативністю і приємно здивує одержувача. На такий випадок ми пропонуємо вибрати букет з продуктів.

Кому можна подарувати букет з ковбаси? Безумовно найчастіше такий подарунок замовляють для чоловіка, і це логічно. Адже чоловіки неохоче беруть букети квітів, для них це здається ганебним. Хоча в Європі чоловіки з великою радістю отримують свіжі квіти, в Україні до таких подарунків спокійно ставляться хіба що лише представники певних професій керівники, зірки, актори.

Якщо ви шукайте презент для чоловіка, однозначно потрібно вибирати букет з ковбаси.  А замовити оригінальні чоловічі букети Івано-франківськ ви зможете на сайті zabaganka.if.ua.

Не менше така композиція обрадує і представниць прекрасної статі, проте якщо дама вегетаріанка або ви не знаєте про її гастрономічні переваги, краще вибрати букет з фруктів.

З чого складається букет

Композиція збирається з декількох сортів ковбаси, сиру, зелені. Можливе додавання хлібних паличок, овочів, часнику. Так само на чільне місце такого букета часто ставлять улюблений чоловічий напій. Якщо ви вибираєте подарунок другу або молодій людині це може бути пиво, якщо ж ви в пошуку подарунка для керівника, краще віддати перевагу більш елітним дорогим напоям.

Як збирається така компаозиція

Збірка букета з продуктів - це дуже кропіткий процес. Кожен продукт нанизується на спеціальну дерев'яну шпажку. Потім шпажки збираються разом, фіксуються мотузками і обертаються в крафтового папір. Це досить складно. Спроба зібрати композицію самостійно, не маючи досвіду і навичок, як правило закінчується невдачею.

Варто зазначити, що флорист, котрий збирає продуктову композицію обов'язково працює в одноразових рукавичках. 

Як зберігати такий букет 

Для продуктових букетів вибирається як правило копчені сорти ковбас, які довго зберігаються. Однак більше одного дня зберігати його у вазі не варто. Його потрібно розібрати і зберігати в холодильнику.