Телебачення та кіно на одному сайті

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин, переглядати найкращі телепередачі та новинки кіно?

Тоді найкращим варіантом для вас буде підключення до сервісу онлайн телебачення Sweet TV, де кожен знайде те, що шукав. Даний сервіс можна підключити до телевізорів, смартфонів, комп’ютерів та інших пристроїв, завжди маючи можливість переглянути улюблений серіал, або ж спортивну подію.

Телебачення онлайн

Серед розділів сайту sweet.tv виокремлюються наступні:

1. ТБ.

Тут, в залежності від обраного тарифу, користувач має змогу переглядати сотні різноманітних телевізійних каналів: національних, преміальних, фільмових, пізнавальних, дитячих, спортивних, музичних, зі світу моди, новинних, релігійних та інших.

2. Фільми.

В цьому розділі глядачі на власний смак обирають фільми, які їх цікавлять найбільше. Причому, у кінозалі на сайті можна зустріти як найсвіжіші новинки, так і популярні стрічки минулих років.

До вашої уваги – велика кількість комедій, серіалів, бойовиків, драм, пригодницьких, фантастичних фільмів, детективів, трилерів та мелодрам.

3. Прем’єри.

В одному місці зібрані фільми різних жанрів, які користуються найбільшою популярністю у глядачів та які отримали чимало премій у світі кіно.

4. Серіали.

Такі фільми мають багато серій, а іноді – і сезонів, тож насолоджуватися їх переглядом можна не один день. Серіали є можливість відсортувати за рейтингом, роком випуску, датою додавання, або ж алфавітом.

5. Мультфільми.

Сотні мультфільмів найкращої якості, безумовно, потішать ваших дітей, зробивши їх дозвілля більш приємним та цікавим.

Тарифи та акції

Лише в січні цього року нові користувачі сайту мають унікальну можливість підключитися до одного з тарифу за ціною 0 гривень за перших 7 днів користування. Впродовж цього часу глядачі зможуть переглядати 252 канали та більш, ніж 5 тисяч кінофільмів у найкращій якості. Цей же тариф можна підключити усього за одну гривню в перший місяць.

Способи підключення

Встановивши спеціальний додаток та обравши модель пристрою, до якого будуть підключати сервіс, користувач матиме змогу детально ознайомитися з тим, як діяти далі.

Для цього потрібно увійти до магазину додатків, ввести необхідний запит у пошуку та безкоштовно встановити додаток. Запускається додаток шляхом безкоштовної активації за допомогою смс. Причому, для усіх пристроїв можна використовувати один телефон, а новим користувачам пропонують обрати умови тестового режиму.