Як і де безпечно замовити дисертацію

Написання кандидатської чи докторської дисертації вимагає максимального зосередження на роботі і майже повної відмови від обов'язків і радощів повсякденному житті. У вас немає можливості забезпечити собі необхідні умови для розумової праці? Єдино вірним рішенням стає замовити дисертацію у професіоналів!

Компанія Дегри Сервис пропонує допомогу в написанні наукових робіт в усіх напрямках. У нашій команді тільки найдосвідченіші фахівці. Це справжні професіонали, які пройшли захист власних дисертацій і володіють різними вченими ступенями. Більше 16 років ми пишемо на найвищому рівні, за цей час успішно захищено понад 380 дисертацій.

Чому замовити дисертацію вигідніше

Замовлення дисертації - це можливість заощадити власний час на вибір актуальної тематики для досліджень і написання наукової праці. Сумлінні виконавці своєчасно повідомляють замовника про хід виконаної роботи, надаючи можливість ознайомитися з готовим матеріалом.

Основні переваги для претендентів:

  • підтримка фахівців на всіх стадіях написання;
  • контроль якості;
  • суворе дотримання обумовлених термінів;
  • командна робота над дисертацією;
  • грамотне оформлення за вимогами ГОСТу (чітка структура і т.д.);
  • юридичні гарантії;
  • вигідна вартість послуги.

Основні проблеми при замовленні наукової роботи

В інтернеті багато бірж і компаній, що спеціалізуються на написанні дисертацій. Такі виконавці - це доктори і кандидати наук, які надають юридичні гарантії замовнику. Не рекомендується звертатися до авторів, знайденим на приватних дошках оголошень - найчастіше, це шахраї, які потребують передоплату, які після отримання фінансів відразу пропадають. Щоб уникнути таких неприємностей, замовляти дисертацію потрібно тільки у перевірених виконавців з багаторічним стажем.

Особливості замовлення дисертації в спеціалізованих компаніях

Схема онлайн-замовлення дисертації полягає в декількох пунктах:

  • суворе формулювання основних вимог до наукової роботи;
  • внесення передоплати (у кожної фірми вона своя);
  • складання юридичного договору - гарантія своєчасності, якості, анонімності для замовника;
  • отримання дисертації і оплата залишку за виконану працю.

Примітка. Для полегшення роботи виконавця, здобувач вказує чіткі терміни роботи над дисертацією, надає план, затверджений науковим керівником і обрану тему. Ця умова не обов'язково, але бажано.

Деякі компанії надають замовникам послугу «Особистий кабінет», де можна контролювати стадії написання дисертації. Такий підхід зручний наступним - окремі розділи можна своєчасно узгодити з науковим керівником і вчасно підправити можливі недоліки.

Написана дисертація відправляється замовнику в будь-якому вигляді - електронному або паперовому. Допускається поділ наукової роботи пороздільний або по розділах.
Зверніть увагу! При замовленні докторської дисертації, в комплекс робіт не входить мова на захист, презентація, рецензії, монографії та наукові статті для ВАК-журналів.