Жіноча піжама - зручний і стильний вид домашнього одягу

Жіноча піжама вже давно вийшла з рангу одягу, призначеного суто для нічного сну. Вона стала відмінним варіантом для застосування в ролі зручних стильних домашніх нарядів. Сучасні виробники пропонують представницям прекрасної статі симпатичні і практичні набори, що складаються з футболок, майок, топів, капрі, брюк або шортів. Вибір компонентів піжами залежить від сезону року і від особистих переваг її господині.

Як правильно вибирати жіночу піжаму

Для зимової пори року більше підходять красиві домашні наряди, створені з махрової тканини, флісу або велюрового матеріалу. Зазвичай теплі комплекти складаються з штанів і кофти з гудзиками або застібкою-блискавкою. Добрими термозахисними якостями володіють швейні вироби з вовни і акрилу, але вони навряд чи підійдуть для сну, так як можуть викликати алергічні реакції.

У літній сезон більшість жінок вважають за краще носити піжами, пошиті з шовку, віскози або атласу. Дуже елегантно виглядають моделі, прикрашені рюшами і мереживними вставками. Легкі домашні наряди Naiste pidzaamad, що пропонує компанія Monlacstore ідеально підкреслюють кращі сторони фігури. Крім цього, вони дарують приємні тактильні відчуття. 

При виборі домашніх нарядів використовуються різні критерії:

  • розмір;
  • особливості фасону;
  • якість використаного матеріалу;
  • забарвлення;
  • наявність декоративних елементів.

Популярні види жіночих піжам

Модельєри-дизайнери багато уваги приділяють розробці моделей жіночих піжам. Тому покупці отримують вироби з рівними акуратними рядками, оригінальними принтами, зручними застібками, еластичними гумками. Для пошиття комплектів домашнього одягу використовуються тільки тканини з високими показниками екологічності. У колекції модних текстильних виробів є піжами, що складаються з шортів і топів або футболок з короткими рукавами. Вони створюються з м'якої віскози або кулірка. Комплекти відмінно підходять для холодної пори року.

В період міжсезоння більшість жінок вважають за краще носити піжами, в комплект яких входять штани або бриджі, доповнені футболками або кофтами. Для їх пошиття використовується футер, фліс або інтерлок. Легкі літні піжами з шовку або віскози часто доповнюються мереживними пеньюарами. Вони гарантують створення сексуального образу, що привертає увагу чоловіків.

Жінкам, які бажають візуально приховати зайві кілограми, рекомендується носити домашній одяг з темними відтінками. Юні дівчата можуть вибирати вироби, прикрашені анімаційними і квітковими візерунками. При оптовій купівлі домашніх піжам можна вибирати вироби з різними розмірами і кольорами. Придбання великої партії товару гарантує отримання вигідної цінової знижки.