Кружка з логотипом - ефективна маркетингова технологія, і чудовий презент

Кружка - це предмет якими ми користуємося щодня. Погодьтесь, приємно починати день з філіжанкою ароматної кави. І особливо приємно, якщо кава приготовлена в красивій і оригінальній кружці. І зараз можна знайти багато пропозицій зробити цей аксесуар особливим за допомогою друку.

Кілька років тому в нашій країні стало модним друкувати свої фото на різних предметах і одязі. Перенесення зображення при цьому виконується в результаті технології сублімації. Багато хто навіть не знає про такий друк на чашках, але завдяки цій можливості ви можете змінити на краще не тільки свою чашку, а й зробити комусь приємний подарунок. Якщо ви зайдете по посиланню печать на кружках, то зможете замовити дійсно оригінальну стильну річ.

Переваги друку на кружках

Друк на кружках має чимало переваг, серед яких можна виділити наступні

  • висока ефективність реклами і просування;
  • креативність;
  • доступна вартість;
  • вироби користуються великим попитом;
  • найвища практичність, довговічність зображення;
  • яскравість і насиченість кольору;
  • можливість вибирати спосіб друку.

Попит на таку продукцію є завжди, особливо зростає він напередодні улюблених свят. Природно, не завжди є можливість і бажання витрачати багато грошей на покупку дорогих подарунків. Особливо, коли мова заходить про привітання великого колективу працівників, клієнтів, ділових партнерів. Навіть напередодні свят ціни залишаються доступними.

Але для того, щоб кружка дійсно красиво виглядала, важливо звернути увагу на деякі моменти:

1. Якість. Важливо щоб для друку на кружках використовувалася тільки високоякісна фарба. Саме від неї залежить те, яким буде малюнок. Також від фарби залежить те, наскільки довго буде триматися малюнок. Кожній людині хочеться, щоб малюнок тримався довгий час і прикрашав ваш кухоль. Коли використовуються сучасні технології, то фарба наноситися не тільки поверх гуртки, але проникає всередину верхнього шару самої посудини. Завдяки цьому малюнок дуже довго тримається не псує свій вигляд.

2. Оригінальний малюнок. Саме малюнок може створити настрій. Багато хто вважає, що від малюнка залежить смак чаю або кави, що знаходиться всередині. Також ви можете створити свій ідеальний дизайн. Ви можете втілити всі свої думки в реальність і зробити незабутній подарунок. Часто дарують чашки з малюнком, який асоціюється з якимось приємним спогадом.

3. Імідж. Коли ви хочете замовити чашки для своєї фірми, то ви можете придбати вироби з однаковим логотипом компанії. Завдяки цьому імідж фірми зросте і стане більш популярним для інших людей.