Пригін авто на замовлення: що потрібно знати

Українські дороги настільки «хороші», що безліч покупців просто бояться брати авто з рук в руки по безлічі причин. І в першу чергу - це стан автомобіля, який відкатав по жахливих вітчизняних ямах і вибоїнах. Адже часто навіть в більш-менш нових авто барахлить все, що можна.

Багато людей бачать один гідний вихід із ситуації - замовлення машини з Європи. А оримати з гарантією таке авто під ключ вигідно пропонує компанія AUTO-SCOUT.

Причини, за якими варто купувати авто в Європі:

  • кращий технічний стан. Чи то дійсно від того, що дороги в Європі на порядок краще наших, чи то від того, що доглядають за машинами європейці краще, а може і від того, що змінюють автомобілі на нові частіше, - але ті, хто вже поїздив на автомобілях з Європи добре знають, що технічний стан європейської машини завжди відмінний.
  • додаткова гарантія. Більшість автомобілів, зокрема в Німеччині, проходять повну діагностику і отримують додаткову гарантію на кілька років.
  • дешевше, ніж такий же автомобіль в Україні. Крім того, що машини з сусідніх західних країн прослужать вам довше, вони ще й коштують дешевше. І навіть якщо розмитнювати їх за всіма правилами через брокерів - доставка авто з Європи з розмитненням буде вам коштувати дешевше, ніж покупка такого ж автомобіля на авторинку в Україні.

Як здійснюється покупка і доставка автомобіля з Європи?

Є кілька варіантів покупки і пригону авто. Досвідчені компанії, зокрема AUTO-SCOUT, працюють приблизно так:

  • вибір автомобіля замовником. Тут замовник або вже знайшов авто і хоче, щоб його доставили, або тільки розглядає варіанти. У першому випадку фахівці «дивляться» на авто, зв'язуються з продавцем, щоб уточнити деталі і стан, вартість, юридичні аспекти. Так само виконавець оформляє всі необхідні документи для перетину кордону. У другому варіанті все відбувається точно так само, тільки виконавець ще допомагає знайти автомобіль, який би підійшов замовнику.
  • доставка автомобіля. У більшості випадків автомобіль їде через кордон самостійно з водієм. Але найкращий варіант - транспортування машини автовозами. У цьому варіанті є 100% гарантія, що автомобіль не пошкодиться при перевезенні. Так само на цьому етапі здійснюється технічна перевірка автомобіля на місці його зберігання.
  • оформлення документів. Заключний етап - це робота з документами та розмитнення. Сюди входить розрахунок вартості розмитнення, підготовка документів та їх подача в Сервісний центр МВС, а так само передача документів про постановку на облік замовнику.