Чому інвестори цікавляться однокімнатними квартирами в новому районі RYBALSKY

Квартира в мультифункціональному районі RYBALSKY — прекрасна можливість жити біля Дніпра, неподалік від старого Подолу. Найближчі станції метро, «Почайна» і «Поштова площа», знаходяться за 5 хвилин на автівці.

Упродовж 10 хвилин можна дістатися до Андріївського узвозу. Ергономічні планування, комплексна система безпеки, насичена внутрішня інфраструктура та якісний сервіс — ключові причини звернути увагу на об’єкт.

Особливості проєкту

RYBALSKY поєднує житлову, комерційну та суспільну складову. Реалізацією проєкту займаються Perfect Group і SAGA Development. Третій і дев’ятий будинки вже отримали сертифікати, що підтверджують їхню готовність до експлуатації.

На території облаштовано бульвар з прогулянковими та веломаршрутами, дитячими ігровими просторами, локаціями для активностей, спілкування й гармонійного відпочинку. Планується відкриття водного каналу і реконструкція набережної. Однією з родзинок проєкту стане вулиця ресторанів та кав’ярень. У будинку №5 знаходитиметься освітній комплекс RYBALSKY Family Port, ключовими елементами якого є школа повного дня, дитячий садок, спортивні й освітні студії, ігровий клуб, коворкінг, центр для підлітків.

Вагома перевага для резидентів RYBALSKY — закриті для сторонніх внутрішні двори без доступу автівок. Вхід можливий через під’їзд або двері з магнітним замком. Територія перебуватиме під відеоспостереженням. Трансляція з веб-камер доступна в мобільному застосунку SFERA.

Передбачено дев’ять підземних паркінгів (під кожним із будинків-кварталів) та станції для підзарядки електротранспорту. У власників буде змога здавати паркомісця в оренду сусідам.

Варіанти нерухомості

Ергономічні однокімнатні квартири в ЖК РИБАЛЬСЬКИЙ — бездоганне рішення, якщо ви плануєте мешкати наодинці. Не менш комфортно тут буде подружжю. Площа нерухомості варіюється від 40,45 до 86,86 кв. м. Вікна панорамні.

Є можливість оформити зони для сну й спілкування з гостями, робочий простір і лаунж. Мінібар, біокамин, «розумна» техніка, власна бібліотека, творча студія — квартира віддзеркалюватиме ваш стиль життя. Атмосферу затишку створять живі квіти в керамічних вазах, декоративні подушки, живопис. В інтер’єр можна інтегрувати дзеркала й LED-підсвічування, що здатне змінити звичне відчуття простору.

Є можливість придбати також двокімнатне (від 45,13 до 120,92 кв. м), трикімнатне (від 68,31 до 149,46 кв. м) та чотирикімнатне (від 94,86 до 171,91 кв. м) помешкання.

Хід будівництва ЖК RYBALSKY можна простежити на офіційній веб-сторінці проєкту. Деталі щодо доступних варіантів та вартості квартир дізнавайтеся у відділі продажів.