В 40 виглядати на 20: HydraFacial на сторожі вашої краси і молодості

Одна з найпопулярніших салонних процедур - чищення обличчя - затребувана у дам різного віку і типів шкіри. Воно й зрозуміло: брудна шкіра не може бути красивою. В молодості забруднена шкіра схильна до неприємних і болючих висипок. У зрілому віці чорні пробки-комедони, що закупорюють сальні залози, перешкоджають відтоку шкірного сала - мастила, яка захищає шкіру від висихання, пом'якшує її і робить еластичною.

Але ручне чищення, яке вважали до недавнього часу найефективнішим, одночасно і найбільш травматичне. Стародавні комедони погладжуванням не вичистити, до цього ж це досить боляче!

Процедура гідропілінг, про яку детальніше можна дізнатись на сайті https://personalux.com/ - одне з головних відкриттів в косметології - змінила ситуацію кардинально. Тепер косметичне чищення - це не тільки не боляче, це дивно приємно і швидко. А головне, шкіра після процедури гладенька, світла, зволожена і еластична.

Гідропілінг на апараті HydraFacial, що має в своєму арсеналі клініка “Персона люкс” - по суті, цілий букет процедур від американських розробників. Їм вдалося звести воєдино очищуючий пори вакуум, обробку корисними сироватками та ексфоліацію шару відмерлих клітин шкіри, який надає особі сірий колір і перешкоджає повноцінному диханню шкіри.

Делікатна революція

У 2007 році Всесвітній конгрес дерматологів удостоїв цю процедуру нагороди за революційну технологію з негайним видимим результатом, а в 2011 і 2012 роках гідропілінг отримав звання «Кращої процедури року» в США. Її вже оцінили зірки Голлівуду: Камерон Діас, Періс Хілтон, Бейонс, Метью Макконнахі.

Сам апарат містить кілька флаконів сироваток з приєднаними до них трубочками. В руках косметолога інструмент, схожий на авторучку. На її кінчик фахівець з апаратної косметології клініки надягає одну з одноразових прозорих насадок, спеціальну для кожного етапу процедури. У цих насадках полягає запатентований секрет всього винаходу.

Весь сенс - в насадках

Кожна з цих насадок має хитру конструкцію: скошений кут дозволяє щільно притиснути робочий інструмент до шкіри, ребристий край видаляє з її поверхні шар відмерлих клітин, спіральний отвір всередині насадки подає лікувальні препарати в такому режимі, що вони довше і глибше взаємодіють зі шкірою. Насадки фахівець вибирає залежно від шкіри клієнта і косметичних проблем. Серед них гіперпігментація, акне і постакне, набряклість, розтяжки, врослі волосся, старіння шкіри, розширені пори.

До речі, процедура проводиться не тільки на обличчі - в очищенні і омолодження часто потребує проблемна шкіра спини, а також руки, які першими видають вік жінки.

HydraFacial відмінно зарекомендувала себе в таких випадках:

  • старіння шкіри,
  • забруднена шкіра, широкі пори,
  • проблемна шкіра з акне і постакне,
  • гіперпігментація,
  • нерівний рельєф,
  • відновлення після невдалого засмаги,
  • догляд за областю спини,
  • омолоджуючий догляд для рук, проблемних ліктів