Перша позика без відсотків на карту - особливості оформлення кредиту під 0%

Мікрофінансові компанії (МФО) пропонують новим клієнтам перший займ без відсотків, якщо погашення заборгованості пройде своєчасно. Після позитивного рішення кошти моментально переведуть на вашу банківську карту, або електронний гаманець. Для комфортного вибору займу без відказів і справок ми розглянемо деякі пропозиції мікрокредіторов, щоб гарантувати користувачам отримання грошей на 100%.

У наш час мікрокредит на банківську карту отримати простіше простого. Щоб отримати кредит на банківську карту від 0,01% радимо вам відвітати сайт сервісу безвідмовного кредитування та швидкого онлайн займу на карту по всій Україні.

Коли ви вперше звертаєтеся в нову мікрокрединну компанію, чи МФО, вам варто знати, що позику можна взяти і зовсім безкоштовно, якщо на даний момент кредитор проводить акцію. Таким способом кредитні структури намагаються залучати нових клієнтів, здатних дотримуватися фінансових зобов'язань.


Важливо! Сума першого позики може невеликою - не більше 5000 грн. Збільшити її просто: візьміть кредит і погасіть його своєчасно. При наступних зверненнях на стандартних умовах вам видадуть суму в 2-3 рази більше.

Термін виплати заборгованості по кредиту в різних організаціях може відрізнятися. В одних МФО безкоштовну позику видадуть всього на 7-10 днів, в інших готові почекати майже місяць, поки новий позичальник вирішить свої фінансові проблеми. Тарифи і терміни надання нової позики вказані в буклетах компанії, або на їхньому сайті.

Вимоги до одержувачів безпроцентної позики

Щоб оформити позику на карту без відмови і довідок в перший раз, відвідайте сайт сервісу безвідмовного кредитування та оберіть зі списку всіх кредитних організацій ту, яка вам підходить, та порівняйте умови МФО. Наступний крок: подайте заявку через інтернет. Далі в залежностві від МФО потрібно буде виконати верифікацію банківської карти і підтвердити згоду на оформлення документів. Розгляд запиту займе небагато часу і ас буде повідомлено про рішення мікрокредитної організації.

Заявку на першу позику без нарахування відсотків розглянуть від осіб, анкета яких підходить під вимоги МФО:

• запит подає громадянин України;
• у позичальника є постійна прописка;
• вік одержувача перевищує 18 років;
• одержувач має джерело доходів для виконання зобов'язань.

Грошові позики онлайн без відсотків перший раз надаються громадянам, які раніше не користувалися послугами мікрофінансових компаній. Постійним клієнтам МФО за рідкісним винятком такі пільги недоступні. Послуга надається цілодобово після натискання кнопки «Отримати кредит».

В Телеграмі @bestcredit (скидки та акції на кредити)