Огляд двокімнатних квартир у житловому комплексі комфорт-класу HAPPY HOUSE

Центр розвитку дитини й дитячий садок нового покоління, дитячі ігрові простори й зони для спорту, мальовничий парк поруч із будинком, система відеоспостереження та підземний паркінг — переваги ЖК HAPPY HOUSE, що будується на проспекті Перемоги.

Резиденти житлового комплексу відчуватимуть себе комфортно й безпечно не тільки у квартирі, але і за її межами. Об’єкт стане ідеальним варіантом для гармонійного сімейного життя.

Знайомство з проєктом

Новий житловий комплекс ХЕППІ ХАУС зводиться на проспекті Перемоги, біля станції метро «Берестейська». До ділового центру Києва на автівці їхати 15 хвилин.

10 хвилин пішки — і ви в парку «Нивки», де можна годувати білок, займатися йогою на свіжому повітрі, організовувати пікніки й кінопокази просто неба, читати книги й гуляти з собакою.

Планується відкриття Mama Hub, дитячого садка нового покоління, центру раннього розвитку, дитячої поліклініки та різноманітних магазинів. Неподалік знаходяться всі необхідні для комфортного життя і яскравого відпочинку об’єкти інфраструктури — кав’ярні-кондитерські й ресторани, аптеки й медичні центри, поштові відділення та відділення банків тощо.

Запроєктовано підземний паркінг. В’їзд автівок на подвір’я заборонено. Діти молодшого шкільного віку можуть спокійно гуляти подвір’ям без супроводу батьків або няні. На всій території, зокрема дитячому майданчику, буде розміщено відеокамери з можливістю перегляду трансляції зі смартфона.

SFERA living system, що включає систему «розумний будинок», управляючу компанію ATMOSFERA і застосунок SFERA, — основа щоденного комфорту мешканців.

Особливості двокімнатних квартир

Якщо вам важливо організувати ергономічний житловий простір, зверніть увагу на 2-кімнатні квартири в ЖК HAPPY HOUSE. Завдяки панорамним вікнам сонячного світла вдосталь у кожній кімнаті. Мінімальна площа нерухомості сягає 64,76 кв. м, максимальна — 71,95 кв. м. Передбачено простору спальню, яка межує з ванною кімнатою, кухню, вітальню, санвузол для гостей, а також балкон / лоджію, де можна організувати лаунж або обідню зону.

Міні-бар, стильний робочий простір, зона для фітнесу, творча студія, домашній кінотеатр, приватна бібліотека — власники нерухомості не обмежені в реалізації інтер’єрних ідей. Якщо в цьому є необхідність, можна замовити перепланування квартири, доки об’єкт будується.

Інші варіанти нерухомості:

  • однокімнатні квартири (40,92–48,62 кв. м)

  • трикімнатні квартири (99,96–101,56);

  • комерційна нерухомість.

Про все, що вас цікавить, можна запитати у відділі продажів. Менеджери ознайомлять з актуальною вартістю нерухомості й допоможуть вибрати найоптимальніший варіант.