Модні чоловічі сумки: тренди поточного сезону

Висока якість, функціональність, практичність - ось головні критерії, за якими найчастіше вибирають аксесуари представники сильної статі. Однак для тих, хто піклується про свій імідж, не менш важливим є стиль і бажання орієнтуватися в актуальних трендах.

Акуратний ділової портфель або місткий міський рюкзак - по тому, що знаходиться за спиною або на плечі, можна скласти загальне уявлення про статус і цінності людини. У гардеробі завжди має бути кілька варіантів аксесуарів для різних випадків життя. Купляючи сумки і кошельки Visconti оптом ви знайдете все, що необхідно сучасному чоловікові, який цінує престиж, статусність і стиль. Кожен продукт бренду красномовно говорить про неперевершену якість матеріалів і винятковомий смак дизайнерів. 

Сумка через плече

Якщо чоловік веде активний спосіб життя і хоче завжди мати під рукою важливі речі, йому не обійтися без такого повсякденного варіанту. Добре підібраний, якісний виріб буде доречним і під час прогулянок по місту, і на ділових зустрічах.

Класичні месенджери і планшетки

Почтальонки - це компактні моделі прямокутної форми. Як правило, містять декілька функціональних відсіків, зовнішні і внутрішні кишені, відділення з блискавками, де можна акуратно розташувати гаджети, документи, ключі та інші необхідні речі. Їх зручно вішати через плече за допомогою подовженого регульованого ремінця, що дозволяє звільнити руки. Складно знайти більш практичний виріб!

Планшетки за розміром набагато менше месенджерів і мають мінімум відділень. Вони стануть в нагоді для перенесення тільки найнеобхідніших речей, зате завжди виглядають акуратно і лаконічно. Їх поява на ринку обумовлено мобільністю сучасного чоловіка, його прагненням до «портативності». У міру мініатюрний виріб дозволяє носити з собою планшет, записну книжку, смартфон, ключі та інші компактні приналежності.

Casual-модель

Досить демократичний аксесуар - універсальний варіант для щоденного носіння. Вибір конкретного фасону залежить від соціального статусу власника, його способу життя і стилю в гардеробі. Як правило, найбільш популярним серед представників сильної статі є безсмертна класика casual.

Ділові портфелі

Така модель завжди повинна виглядати солідно, бути свого роду показником успіху і статусності. Грамотно підібраний імідж допоможе виглядати в очах колег, партнерів і начальства респектабельно. Як правило, портфелі, кейси і дипломати відрізняються щільністю, і строгою геометрією, щоб не деформувати цінні папери, документи і зручно переносити папки, планшети. Однозначно, такий формальний стиль тяжіє до мінімалізму в деталях і спокійній колірній гамі.

Спортивні сумки

Незамінні місткі моделі для тренувань в залі або заміських поїздок. Атрибутами такої продукції вважаються кишені (у великій кількості) і відсіки, міцні застібки-блискавки, регульований ремінь. У них має бути зручно переносити одяг, взуття і невеликий спортінвентар. Кожен успішний чоловік намагається стежити за собою, тому подібний надійний аксесуар обов'язково повинен бути присутнім в гардеробі, щоб служити власникові не один сезон.