Про переваги ігрового сервісу White Games

Власники різних гаджетів звикли користуватися послугами офіційних магазинів для скачування нових додатків. Однак, часто на таких ресурсах складно знайти якісну програму - безкоштовно скачати її буває проблематично. Так, нерідко доводиться викласти кругленьку суму грошей, і це підходить далеко не для всіх.

Бувають випадки, коли топовий додаток виходить лише для жителів обмеженої кількості країн, і тільки через кілька місяців файл відкривається для скачування абсолютно всім користувачам.

Ми пропонуємо фінансово вигідну альтернативу Google Play і App Store - ресурс https://whitegames.net, на якому немає будь-яких обмежень для завантаження програм. Користуватися цим сайтом можна в будь-який зручний для Вас час!

Чим Вам може бути корисний White Games

Саме з допомогою цього сервісу ви зможете без реєстрації завантажити безкоштовно програми для Android різного призначення, а саме:

  • Ігри всіх існуючих жанрів (аркади, казуальны, карткові, і т.д.);
  • Антивіруси, відеоплеєри, читалки, програми з категорії оформлення (наприклад, фотошоп) та інші програми, здатні істотно полегшити рішення Ваших повсякденних завдань.

З White Games можна завжди залишатися в курсі останніх новинок зі світу електронних додатків - для цього тут створили рубрики «ТОР ігор» і «ТОР додатків». Саме тут розміщується тільки найбільш затребувані серед користувачів сайту програми.

Пару слів про платформу Андроїд. Ця операційна система встановлюється на смартфони, планшети, електронні книги, наручний годинник і не тільки. Її популярність знаходиться на досить високоякіс рівні, в порівнянні з такими відомими ОС, як iOS, Windows Phone і ін.

Тисячі програмістів щодня розробляють програмне забезпечення для Андроїд. Навіщо ж переплачувати гроші на покупках додатків в офіційних магазинах, якщо можна абсолютно безкоштовно скористатися послугами ресурсу whitegames.net? Всі додатки, завантажені на сайт, не містять шкідливих програм, тому безпеці Вашого пристрою нічого не загрожує!

Переваги ігрового ресурсу

  • Простота використання. Завантажуючи файли, Вам не потрібно відправляти платні повідомлення на будь-які номери.
  • Універсальність. Якщо смартфон не підключений до Інтернету, або швидкість з'єднання занадто низька, завантажувати програми можна на ПК для подальшого копіювання на мобільний пристрій.
  • Лояльне ставлення і можливість вибору. Ви самі вирішуєте, як завантажувати ПО, тому поруч з кнопкою скачування файлу надається посилання на сторінку Google Play з аналогічним продуктом (при наявності програми в офіційному магазині додатків).

 
Щоб скористатися іншими перевагами сервісу, просто авторизуйтесь в системі. Зареєстрований користувач може ставити оцінки програм та створювати власну колекцію ігор, додаючи додатки в обране.