Зручне отримання кредитів онлайн

Коли виникає гостра потреба у фінансах, кращим варіантом є отримання кредиту в мікрофінансовій організації. Тут гарантовані поблажливі умови для отримання коштів та швидке їх перерахування на рахунок клієнта, без потреби відвідувати офіс.

Кредит онлайн на карту вигідно оформляти в МФО на сервісі Кредитный Калькулятор Онлайн от Liga.Credit.Online. Тут гарантовані чесні й прозорі відносини з кредиторами, без ризикованих шахрайських схем.

Хто може скористатися послугами МФО

Кредитні кошти може отримати повнолітній громадянин України, якому виповнилося повних 18 – 65 років. Кожна мікрофінансова організація, яка дає згоду на видачу займу, передбачає, що клієнт має будь-яке джерело прибутку.

Так, кредит в МФО можуть брати:

  • студенти;
  • пенсіонери;
  • безробітні, котрі мають неофіційні джерела доходів;
  • матері у декретній відпустці;
  • працюючі громадяни.

Поблажливі умови видачі кредитів

Щоб отримати кошти в МФО не потрібно збирати стоси необхідних документів та доводити свою платоспроможність. Зайвими будуть довідки про місце роботи та розміри заробітної плати, підшук поручителів або виділення цінного майна для оформлення залогу.

В клієнта може бути брудна кредитна історія, наявність непогашеного кредиту в банківській установі. Проте це ще не привід відмовляти у оформленні мікрокредиту в МФО. Вірогідність схвалення поданої заявки на фінансування в становить не нижче 90%. Це стосується й клієнтів, в котрих кредитна історія відсутня.

Щоб отримати кошти у кредит, достатньо надати заявку та скани наступних документів:

  • Паспорту громадянина України.
  • Ідентифікаційного коду.
  • Номеру банківської картки, куди переводяться гроші.
  • Вірний номер особистого телефону (для проходження верифікації).

На які суми кредитів можна розраховувати

Мікрофінансові організації надають лише мінімальні суми у кредит, які легко зможе погасити навіть малозабезпечений клієнт. При першому зверненні можна розраховувати на суми, що не перевищують 500 – 10000 гривень.

В залежності від розміру кредиту строки користування коштами встановлюється у межах від 3 до 30 днів, зрідка до 60 днів. При тому новий клієнт отримує заохочувальний бонус у вигляді призначення відсоткової ставки у 0%.

Якщо ви берете кредит повторно, то можете розраховувати на збільшення суми до 15000 – 20000 гривень. Проте повернути гроші потрібно у короткий період, із нарахуванням відсоткової ставки у розмірі від 0,98% до 2%. Але більшість організацій погоджується подовжити терміни виплати боргу, якщо завчасно домовитись про це з кредитором. Більше інформації ви можете знайти на сайті https://www.liga.net/creditonline.