Бухгалтерські послуги - як вибрати оптимальне обслуговування

Безліч підприємств на початку або процесі своєї роботи стикаються з непростим питанням - як вибрати для себе оптимальний бухгалтерський сервіс?

Консалтингова агенція «ЕКСПЕРТ», про неї всі деталі тут, є визнаним лідером якісного бухгалтерського обслуговування, надаючи бухгалтерські послуги У Львові, і інших мастах України для фірм з різними формами господарювання, приватних підприємців, а також надає допомогу у відновленні бухгалтерського обліку з нуля.

Організація бухгалтерського обслуговування

Послуги та обслуговування для нових підприємств і підприємств з багаторічним досвідом господарської діяльності - така спеціалізація даної агенції. У компанії всі процедури чітко регламентовані і відпрацьовані, починаючи від прийняття клієнта і його подальшого постійного обслуговування. Тут працюють відповідальні професіонали, за спиною багатьох з них кілька років стажу на посаді головного бухгалтера.

Звернувшись до компанії «ЕКСПЕРТ» і уклавши з нею договір про співпрацю, ви автоматично отримуєте наступні вигоди:

  • економія коштів, так як не потрібно утримувати свого бухгалтера, займатися питаннями соціальних гарантій для нього, витрачати кошти на покупку оргтехніки, оренду додаткового приміщення. Також відпадає необхідність постійно стежити за оновленнями правових і бухгалтерських документів;
  • надійність, адже ви, співпрацюючи з професіоналами в області бухгалтерського обліку, повністю застраховані від здійснення помилок. Агенція «ЕКСПЕРТ» має в своєму розпорядженні величезну базу даних і має в своєму розпорядженні кілька видів, що постійно оновлюються, бухгалтерських програм, всі види інформаційних систем по законодавству.

Вартість послуг приватних підприємців і підприємств

Формат аутсорсингу передбачає визначення ціни бухгалтерського обслуговування на договірній основі з попередньою оцінкою на підставі опитувального листа. При цьому вартість залежить від таких факторів:

  • Яка у клієнта використовується система оподаткування.
  • Обсяг проведених господарських операцій на місяць.
  • Область господарської діяльності.
  • Проведення експортно-імпортних операцій.
  • Операції з нематеріальними активами.
  • Операції з цінними паперами.
  • Частка негрошових розрахунків і т.д.

Щоб запропонувати оптимальну схему співпраці та визначити вартість послуг бухгалтерського супроводу, фахівці консалтингової агенції «ЕКСПЕРТ» виїжджають на підприємство (будь-то звичайний ФОП або велике виробництво пластикових карт в Україні) для ознайомлення зі станом бухгалтерського обліку. При цьому перевіряється наявність існуючої документації та розробляється технологічна схема обліку і порядку документообігу. З огляду на отриману інформацію, проводиться оцінка обсягу робіт і встановлюється вартість бухгалтерського обслуговування.

Допомога у відновленні бухгалтерського обліку

Агенція «ЕКСПЕРТ» надає також послуги з повного відновлення бухгалтерського обліку в дуже запущених випадках, а також по відновленню відсутніх документів на підставі фактично наявної документації. Відновлення бухобліку передбачає роботу з податковою, для уточнення податкової звітності та проведення змін з додатком пояснень цих коригувань.

Якщо після проведення у вашій компанії аудиторської перевірки виявлені недоліки в бухгалтерському обліку та звітності, фахівці компанії «ЕКСПЕРТ» допоможуть здійснити якісне і оперативне проведення коригувань. Витрачені на аудит гроші, допоможуть вам надалі заощадити в багато разів більше, завдяки налагодженій бухобліку.