Чому телевізори LG так популярні?

Південнокорейська компанія LG відома на світовому ринку побутової техніки з 1958 року. Що класного в телевізорах LG? Розповімо в цій статті.
LED телевізори LG відрізняються компактними розмірами, гарною якістю картинки і, що найголовніше, доступною ціною

Південнокорейська компанія LG відома на світовому ринку побутової техніки з 1958 року. В каталозі бренду можна знайти, в тому числі, круті телевізори для будинку, квартири, офісу на будь-який смак і бюджет. Виробник випускає одночасно стильні, практичні, яскраві і доступні за ціною екрани, з надійними деталями і широким функціоналом. Що класного в телевізорах LG? Розповімо в цій статті.

Технології та параметри

Телевізори корейського бренду з першого погляду дивують ефектним дизайном. Дисплеї з мінімальною товщиною, елегантне підсвічування, поворотна підставка у формі півмісяця, металева окантовка — все це підкреслює сучасність моделей. Радує невелика глибина екрану разом із вигнутими кутами, завдяки чому картинка однаково добре виглядає з будь-якого боку. LG використовує преміальні матеріали в збірці, а до оформлення моделей залучає професійних дизайнерів.

Компанія робить ставку на телевізори двох видів:

  •  LED з роздільною здатністю HD або Full HD (бюджетна та середня цінова категорія);
  •  OLED (категорія преміум).

LED телевізори LG відрізняються компактними розмірами, гарною якістю картинки і, що найголовніше, доступною ціною. У них встановлені компактні світлодіоди, які виконують роль підсвічування, а також реалізована технологія IPS LED для підвищення яскравості і поліпшення передачі кольору. Що стосується моделей OLED, в них пікселі виконують роль окремих органічних світловипромінювальних світлодіодів, які включаються і відключаються не залежно один від одного, що в рази поліпшує якість картинки і глибину чорних відтінків. Це преміальні гаджети великого розміру з приголомшливою графікою і високою ціною.

Серед основних плюсів телевізорів LG користувачі відзначають наступні:

  • можливості для поліпшення якості передачі кольору навіть на бюджетних моделях;
  • «м'якість» відтінків, що гарантує природність і натуральність картинки;
  • насичений темний спектр: чорний залишається чорним навіть при денному освітленні;
  • широкі кути огляду, що можливо завдяки зігнутим екранам;
  • унікальна 3D-технологія картинки, яка відповідає за «жвавість» того, що відбувається на телевізорі;
  • вбудована аудіосистема, розроблена аудіознавцями harman/kardon, яка забезпечує об'ємну, кінематографічну акустику;
  • піксельна технологія самосвітіння Infinite contrast, що збільшує контрастність і деталізованість картинки.

SMART TV корейського бренду працюють на ОС WebOS. Вона славиться простим, зрозумілим меню з широким функціоналом, швидким підключенням до інтернету і підтримкою режиму мультизадачності, і перевершує за характеристиками навіть ОС Тізен в телевізорах Samsung. Програма розпізнає голосове керування, має власний магазин додатків і корисний цілевказувач. В цілому, телевізори LG володіють усіма необхідними технологіями і характеристиками, щоб претендувати на звання лідерів ринку, тому користуються популярністю не тільки на батьківщині в Кореї, але і по всьому світу.