Кредит без поручителів онлайн

Всім, хто хоч раз намагався оформити банківський кредит, відомо наскільки це енерговитратний процес. Від позичальника потрібний цілий пакет документів, включаючи довідки з місця роботи, підтвердження платоспроможності, наявність поручителя. І все це не гарантує схвалення кредиту.

Що ж робити тимчасово безробітним, студентам і людям, які працюють без офіційного оформлення? Отримання банківської позики здається для них неможливим. На щастя, в складних ситуаціях свою допомогу готові запропонувати мікрофінансові організації, які видають кредит без поручителів.

Мікрокредити онлайн — найкраще рішення

Що таке мікрофінансові організації? Це легальні компанії, які видають відносно невеликі суми на короткий термін, зазвичай до одного календарного місяця. Отримати мікрокредит можуть приватні особи, компанії або індивідуальні підприємці. На відміну від банків, для оформлення заявки потрібно мінімальну кількість документів. МФО не вимагає:

  • довідку про офіційне працевлаштування;
  • довідку про доходи;
  • документи про наявність майна під заставу;
  • наявності поручителя;ідеальної кредитної історії;
  • довідку про несудимість;
  • проживання за місцем реєстрації.

Як оформити мікрокредит онлайн

Вся процедура оформлення кредиту та отримання грошей відбувається онлайн. Це величезний плюс, адже відпадає необхідність шукати найближче відділення, а саму заявку можна подати 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Розглянуть її в робочий час конкретної обраної МФО, проте деякі з них працюють і цілодобово.

У робочі години заявка схвалюється від 15 хвилин до години. При позитивному рішенні гроші можна отримати будь-яким зручним способом:

  • на карту українського банку;
  • на розрахунковий рахунок;
  • на віртуальний рахунок.

Стати позичальником можуть всі громадяни України, які досягли повноліття і не перевищують віковий поріг в 80 років. Для цього знадобиться тільки діючий паспорт і ІПН.

Особливості швидких позик

Мікрофінансові організації відомі високим відсотком схвалення заявок. Однак і тут бувають відмови. Щоб збільшити шанс на схвалення, рекомендується скористатися сайтом-агрегатором. Так, наприклад, сервіс grivni.com.ua має базу актуальних МФО, зібраних в одному місці. Для оформлення кредиту необхідно пройти реєстрацію, заповнити анкету, вказавши всі необхідні дані на українській мові, а після вибрати організації, в які ви ходите відправити заявку. Краще вибирати 3 організації одночасно, це підвищує шанс на отримання грошей і обробку анкети в найкоротший термін.