Інтернет зі швидкістю 1 гігабіт: як підключити у Львові

Років 15-20 тому вважалося, що швидкість інтернету 56 кбіт/с — це вершина можливостей. У ті часи завантаження однієї пісні займало стільки часу, що встигали переглянути улюблену телепередачу. Проте технології стрімко змінили наше сприйняття швидкості. Сучасна реальність, де стандартні 100 Мбіт/с можуть здатися повільними, підштовхнула до появи гігабітного інтернету. Розглянемо, що пропонують провайдери для тих, кому 100 Мбіт/с замало.

Як працює гігабітний інтернет

На жаль, далеко не всі провайдери у Львові можуть запропонувати 1 гігабайт інтернету, бо не всі мають технічну можливість та обладнання, яке дозволить досягти такої швидкості. Але це не означає, що львів'янам недоступні сучасні інновації: зокрема, загальнонаціональний провайдер Volia з 20-річним досвідом на ринку та представництвами у кожному регіоні України пропонує високошвидкісний інтернет на основі оптоволокна.

А тепер давайте затримаємось трохи на технічних моментах. Оптоволокно — це серце більшості інтернет-систем. Воно використовує світлові імпульси для передачі даних, що дозволяє досягати високої швидкості передачі на значні відстані без втрат сигналу. Крім нього також популярна технологія підключення DOCSIS (Data Over Cable Service Interface Specification). Це стандарт, який використовується для передачі даних через кабельні телевізійні мережі. Він впроваджує технологію, здатну підтримувати швидкості завантаження до 10 Гбіт/с і швидкості вивантаження до 1-2 Гбіт/с, знижуючи при цьому затримки та підвищуючи загальну ефективність мережі. До речі, Volia пропонує обидва варіанти підключення.

Кому потрібна така супершвидкість

Такий стрибок у швидкості – ідеальне рішення для користувачів з високими вимогами, але тільки при поєднанні з ефективним обладнанням. 1 Гіг забезпечує надійний зв'язок, швидке завантаження контенту, ефективну синхронізацію баз даних, високоякісну VoIP телефонію, чіткий відеозв'язок, а також безперебійну роботу систем відеонагляду та відеоспостереження.

Його можуть підключити фірми, які займаються IT, фінансами, медіа або в інших галузях, де потрібна швидка обробка великих обсягів даних. Також супершвидкісний інтернет стане у пригоді в розважальній індустрії: 

  • для стрімінгу відео високої чіткості;
  • для монтажу та рендерингу роликів;
  • ігор в хмарних софтах, де потрібна бездоганна швидкість.

Крім того, з ростом кількості пристроїв, що підключені до інтернету в одному просторі, і збільшенням обсягів відеоконтенту, онлайн-ігор та використання інтерактивних застосунків, звичайним користувачам також стає необхідна висока швидкість інтернету.

Гігабітний інтернет від Volia

Безумовно, ви знаєте, які у місті Львів інтернет провайдери присутні, і про компанію Volia точно чули. Зокрема, провайдер пропонує клієнтам можливість користуватися гігабітним інтернетом за доступною ціною — від 150 грн на місяць. Завдяки супершвидкості користувачі отримують стабільне з'єднання, необмежений об'єм трафіку, а також можливість безпровідного підключення.

До речі, у Volia не лише інтернет швидкісний, але й обслуговування та клієнтська підтримка. Підключити гігабітний інтернет можна всього за кілька хвилин: треба тільки залишити заявку на сайті провайдера зі своїм контактним номером телефону. Після цього вам зателефонує оператор, щоб узгодити час візиту техніка. Фахівець приїде чітко в зазначений час і приблизно за 20 хвилин установить необхідне обладнання (його можна придбати у провайдера). Вам залишається тільки підписати контракт і почати із задоволення користуватися супершвидкісним інтернетом.

Реклама