На сайті знайомств BeautifulPeople з’явився пошук роботи тільки для красивих людей

Сайт знайомств BeautifulPeople, специфікою якого є те, що тут можуть реєструватися лише красивої зовнішності люди, нещодавно запустив сервіс пошуку роботи для своїх користувачів. Стосовно даної послуги було опубліковано відповідне оголошення на самому сервісі.

На сайті також повідомляється, що новинка призначена виключно для власників аккаунта на BeautifulPeople.

За словами представників порталу, вони створили новий сервіс для того, щоб допомогти безробітним, кількість яких постійно зростає. За даними творців сайту, рекордна кількість незайнятого населення проживає в Європі, Північній Америці і Великобританії.

Грег Ходж, керуючий порталу для красенів і красунь, заявив, що роботодавці ретельно перевіряються перед подачею заявки на сайт. Спеціальна команда стежить за тим, щоб всі запропоновані вакансії були легальні і безпечні. На даний момент серед роботодавців виявився лондонський весільний дизайнер, агентство нерухомості з Лос-Анджелеса і жінка, яка хоче знайти няню для своєї дитини.

Сайт BeautifulPeople.com з’явився в 2002 році в Данії, і через сім років став міжнародним. Обов’язковою умовою реєстрації на сайті є розміщення своєї реальної світлини. Фото виставляється на голосування, і протягом 48 годин зареєстровані користувачі визначають, красива нова людина чи ні. Якщо позитивних відгуків буде більше, він буде зареєстрований. На сьогоднішній день аудиторія BeautifulPeople становить понад 700 тисяч користувачів по всьому світу. Найчастіше схвалення на реєстрацію в мережі отримують жителі США, Данії та Франції. Користувачі з Росії, Польщі і Великобританії лідирують за кількістю відмов у реєстрації, а всього за період створення було відмовлено понад 7,5 млн бажаючим (уявляю, як більшість з них образились).

А ось зовсім нещодавно сервіс видалив близько 3 тисяч «пристарілих» анкет. Як пояснюють модератори, ці користувачі вже не можуть більше користуватися послугами сервісу, адже в силу свого старіння вони, на жаль, вже перестали відповідати еталону краси, що чітко обумовлений правилами сайту. А щоб ті не дуже ображались, у прощальному листі порадили зареєструватись на якісь “простішій” службі знайомств, і там спробувати віднайти своє щастя. Жорстко!