Королівське ліжко “Enignum Canopy Bed”

Воістину королівське ліжко "Enignum Canopy Bed" минулого року на всесвітній виставці меблів представив увазі вибагливої публіки ірландський дизайнер Джозеф Уолш (Joseph Walsh). Завдяки витонченому балдахіну, оригінальній зігнутій формі, прекрасній обробці ліжко виглядає як справжній високохудожній витвір мистецтва. Але, крім цього, ліжко дуже комфортабельне і зручне, що важливо з точки зору того, що в спальні проходить майже третину життя людини, і саме атмосфера цієї кімнати впливає на активність і продуктивність життя.

Отож, Ірландський дизайнер Joseph Walsh, яким колись була втілена в життя дитяче ліжко машина, створив неймовірно красиве ліжко Enignum Canopy Bed. В своїх роботах він використовує натуральне дерево цінних порід, і завдяки власній технології обробки, таємниці якої він дизайнер не розкриває, він надає матеріалу незвично красиві лінії і форми. Ліжко Enignum Canopy Bed, що входить в колекцію Formations, також зроблено з натурального дерева і його можна сміливо назвати досконалістю.

Підстава ліжка злегка зігнута, ніжки відсутні, завдяки зігнутій формі підстави вона міцно стоїть на підлозі. Спинка ліжка плавно переходить в навіс для балдахіна, у вигляді плавних вигнутих гілок. Біля основи спинки вони більш товсті, а до кінця зовсім тонкі. Накиньте на гілки ніжну тканину, і ліжко набуде завершеного вигляду.

Як майстер домагається таких витончених вигинів? Якщо в загальному, то він розрізає дерево на тонкі шматочки, які без проблем гнуться, потім додає їм форму і збирає назад в міцні елементи. Завдяки цій технології його меблі виділяються серед інших і насправді зачаровує і дивує!
Ліжко - це тільки частина колекції меблів Formations. Інші речі з колекції не менш дивовижні і витончені. Це і стіл з набором стільців, і крісло з підставкою для ніг, і елегантні журнальні столики. Така меблі додасть інтер’єру незвичайний і красивий вигляд, зробить спальню або вітальню напрочуд витонченою, стильною і розкішною.

Інтернет-магазин mebel-online.com.ua пропоную якісні красиві модульні спальні, і інші меблі для дому і офісу на любий смак і гаманець.