Water Wave – кондиціонер з аудіовізуальними ефектами

Всі кондиціонери повинні виконувати дві свої головні функції: справно охолоджувати повітря в літній час року і нагрівати взимку. З цими завданнями чудово справляється і пристрій Water Wave. Але це дуже незвичайний кондиціонер. Він окрім основного призначення, оснащений ще аудіо-та відеоефектами!

Складно зробити з кондиціонера якусь незвичайну річ, однак, розробникам це чудово вдалося. Крім того, щоб нагрівати і охолоджувати повітря в приміщенні Water Wave має ряд нестандартних, але корисних характеристик. З таким кондиціонером кімната, в якій він встановлений, буде одним з найбільш популярних і улюблених приміщень у будинку.

Унікальність даного пристрою в тому, що він здатен відтворювати різні візуальні і звукові ефекти, які дозволяють перенестися на час в різні куточки планети. Одним з незвичайних ефектів, які здатний відтворювати Water Wave, є перетворення вашої стелі в красиве зоряне небо, і одночасно з цим ви почуєте звуки нічний природи: ухання сов, приглушений собачий гавкіт, як ніби далеко, стрекотіння коників.

Такий звуковий та візуальний супровід, безсумнівно, дозволить вам розслабитися, поринути в спокійний нічний світ, забувши про повсякденні турботи. Під ці розслаблюючі ефекти можна легко заснути, уявивши себе на природі (тільки перебуваючи при цьому в дуже комфортному ліжку і без настирливих комарів).

Якщо ви не бажаєте нічне небо, кондиціонер Water Wave може відправити вас на море! Звичайно, тільки візуальне і з аудіоеффектами. Для цього достатньо просто запустити програму по відтворенню моря. Після чого на стелі появиться зображення океану, а кімната заповниться криками чайок і звуками приливу і відливу хвиль. Одночасно з цим, приємне прохолодне повітря, на кшталт морського бризу, буде виходити з незвичайного кондиціонера. Такий морський режим можна запустити не тільки вночі, але і вдень, що, звичайно, необов’язково.

У разі якщо вам набридли всі ці ефекти, Water Wave може працювати, як звичайний кондиціонер.

В жаркий зной, или зимнюю стужу на помощь всегда придут кондиционеры от компании kievkomfort.com.ua, способные создать идеальный микроклимат в вашем доме или офисе.