Високотехнологічний дитячий горщик з тачскріном iPotty

Процес привчання малюка до горщика в більшості випадків буває важкий і тернистий: не розуміє дитина, чого від неї хочуть батьки, раз у раз норовить бруднити штанці. І мамі в цей період доводиться приділяти більше уваги тому, щоб «піймати» потрібний момент і посадити дитину на горщик. А потім проконтролювати, щоб малюк не встав з нього завчасно. Допомогти батькам у цей важкий час взялися розробники бруклінської компанії з випуску іграшок CTA Digital.

Зручні і безпечні пляшечки для немовлят можна придбати тут http://eurotoy.com.ua/dietiam/poil-niki, а окрім того у магазині eurotoy.com.ua ви знайдете безліч розвиваючих іграшок, а також інших дитячих товарів відомих виробників.

Саме вони створили і анонсували на виставці CES 2013 в Лас-Вегасі  оригінальний горщик, оснащений кріпленням для планшета iPotty. Покликаний зацікавити малюка вчасно «вмоститься» на нього, не вставати, поки той не зробить усе потрібне, і орієнтований на дітей віком з шести місяців до трьох років.

Виконаний у формі невеликого унітазу пластиковий горщик в передній частині передбачає міцне кріплення для iPad або іншого планшета, що підходить за габаритами. Передбачається, що використання горщика з планшетом – перегляд улюблених мультфільмів або гра, зроблять процес привчання для малюка набагато більш комфортним. До того ж, надівши пластикову кришку-сидіння, горщик можна буде використовувати просто як стілець.

Передбачено в новинці і захист планшета від бризок – спеціальний пластиковий екран, що надягається зверху. А конструкція горщика передбачає можливість використання і для хлопчиків, яких привчають пісяти стоячи.

Його можна купити  приблизно за $40, зрозуміло, без планшета. Спеціально розроблені ігри і програми в даному випадку також не передбачені: батькам доведеться вибрати і завантажити на планшет дитячий контент інших компаній.

Втім, навіть під час презентації на виставці CES 2013 знайшлося чимало скептиків, які висловили сумнів у користі подібної ідеї. І навівши аргумент, що дитина просто зможе відмовитися від використання горщика без планшета. До того ж, сучасні педіатри не рекомендують доступ малюка до 2-х років до електронних екранів більш ніж на дві години в день, і не більше ніж на 20 хвилин за один «підхід» з наступною перервою. Чи будуть батьки ретельно контролювати використання стільця-горщика з планшетом?

Втім на виставці знайшлося й чимало захоплених глядачів, деякі з яких навіть визнавали горщик з планшетом однією з найбільш цікавих і корисних експонатів на CES в сфері дитячих товарів.