Інтерактивний автомобіль Toyota Fun-Vii

Ні в кого не викликає подиву той факт, що ми можемо в будь-який момент змінити чохол свого мобільного телефону або заставку на його екрані. Ось у компанії Toyota сподіваються на те, що схожі дії ми зможемо здійснювати і зі своїми автомобілями. І першою такою машиною стане автомобіль Toyota Fun-Vii, який був представлений на початку грудня на Токійському Автосалоні 2011, і викликав тоді справжній фурор!

Компанія Toyota, завдяки своєму постійному прагненню до інновацій, неодноразово з’являлася на сторінках відомих автовидань. Приміром, у свій час багато галасу наробив автомобіль на стислому повітрі Toyota Ku Rin, особливий Lexus для весілля Князя Монако, а ще футуристична машина для ігроманів на основі Toyota Tacoma.

А сьогодні розповімо про автомобіль майбутнього Toyota Fun-Vii – новий концепткар від Toyota. Toyota Fun-Vii являє собою інтерактивний автомобіль. Втомилися кожен раз при покупці машини довго і болісно вибирати її колір? Не біда! На Toyota Fun-Vii ви зможете змінювати забарвлення свого авто хоч кожен день, хоч кожну годину! Адже зовнішня поверхня автомобіля Toyota Fun-Vii являє собою інтерактивний дисплей, на який може транслюватися все, що ви побажаєте. Це може бути й просто певний колір, а може якесь абстрактне або реальне зображення чи навіть відео. Які небачені раніше можливості це дає власникам!

Більш того, екран на зовнішній поверхні Toyota Fun-Vii – сенсорний. Ви зможете вивести на нього меню свого мобільного телефону і користуватися функціями останнього, об’єднавши їх з функціями автомобіля!

Ріднить Toyota Fun-Vii з мобільними телефонами і безліч інших функцій. Наприклад, внутрішні елементи керування та навігації цього автомобіля зроблені за подобою тих, що знаходяться в мобілках. Тому розробники Toyota Fun-Vii описують своє дітище як «Смартфон на колесах».

Автомобіль Toyota Fun-Vii під час їзди по дорогах постійно відстежує розташування (швидкість, вектори руху і т. п.) інших машин в радіусі декількох сотень метрів (як відстежує мобільний телефон вежі стільникового зв’язку) і обробляє цю інформацію, що дозволить суттєво знизити ризик зіткнень.

Многие автоэксперты, и рядовые автолюбители в один голос возмущаются как можно покупать лифан или черри, это все равно , что деньги на ветер выбросить! Прояснить ситуацию помогут опытные специалисты одного из известных дилерских центров.