Взуття для найменших шанувальників «Зоряних воєн»

Фанати кіноепопеї «Зоряні Війни» - люди особливі. Виробники одягу, взуття та аксесуарів цей факт чудово усвідомлюють і не втомлюються заробляти на гіках, випускаючи новий мерчендайз за мотивами улюбленої саги.

Приміром, свого часу спостерігався досить значний ажіотаж навколо лінії кросівок Star Wars від Adidas. Сьогодні ми представляємо вам ще одну колекцію навколозоряних «тапок». Ось тільки навряд чи вам вдасться піти в них на тематичну вечірку. Хіба що у вас маленький розмір ноги. Адже ці милі кросовочки розраховані на зовсім ще юних джедаїв – малюків і немовлят.

А якщо ваші дітки байдужі до «Зоряних воєн», в інтерне-магазині www.kinder-moda.com.ua для них можна придбати не менш оригінальне, стильне, і комфортне взуття.

«Джедайськими» кросівками хлопчиків, дівчат, а особливо батьків-гіків порадувала американська компанія Stride Rite у співпраці з Robeez. Їх лінія тематичного дитячого взуття відрізняється дійсно незвичайними колірними рішеннями (чого варта тільки пара з портретом темного владики ситхів Дарта Мола) і, що найбільше тішить малечу, кольоровими лампочками, які спалахують при кожному кроці. Весело, та й практично: не випустиш своє чадо з уваги навіть в темний час доби!

Колекція об’єднала кількох знакових персонажів саги, чиї зображення і послужили дизайнерам джерелом натхнення. Тут і взуття, що імітує зовнішній вигляд робота-помічника R2D2, і «темні» пари з портретами Дарта Вейдера і Дарта Мола, а також з символічною червоною підсвіткою (для хлопчаків, які не проти пограти у дорослих поганих хлопців). Можна придбати навіть кросівки, лампочки яких при ходьбі нагадують стрілянину з фантастичних бластерів.

Подбали дизайнери і про самих маленьких: на сайті представлені пінетки з натуральної замші у формі того ж R2D2 або майстра Йоди, який напевно навчить малюка ходити і керувати Силою.

Цікаво тільки, для кого кросівки за мотивами фільмів Спілберга і Лукаса стануть великим подарунком: для дітей або, все-таки, їх батьків, що дійсно фанатіють від космічної історії?