Новий весільний тренд: тату замість обручки

З чого починається шлях до весілля, і щасливого сімейного життя? Звісно ж, з придбання обручки. А ось деякі сучасні молодята на Заході замість обручок роблять на своїх безіменних пальцях невеликі татуювання. Такий ось новомодний тренд!

Ідея відрізняється креативністю і новизною, однак далеко не кожні пари вирішуватися на подібний крок. Є кілька основних причин, через які закохані пари із задоволенням йдуть в салони тату і набивають собі так звані «обручки»:




Для деяких молодят подібні татуювання – це знак вічної і непорушною любові. Обручку теж купується на все життя, але при розлученні її без проблем можна зняти. Тобто сучасні молоді люди вважають, що, роблячи татуювання, вони ніби дають вічну клятву любові, в якій немає місця розлученню і зраді. Є й ще одна дуже цікава думка: кільце при бажанні можна зняти в будь-який момент, татуювання – ні, а значить це умовний знак протилежної статі, який чітко говорить про наявність другої половинки і серйозні відносини.

Татуювання на руках подружжя у вигляді обручок виглядають дуже оригінально і креативно. Вони привертають увагу людей і відразу створюють незвичайний образ нареченої і нареченого, чого хочуть домогтися молодята.

Існують і більш практичні доводи. Наприклад, деяким людям не годиться носити кільця на роботі. Найчастіше, це професії, пов’язані з яким-небудь виробництвом або стерильністю. Тобто виходить, що куплена обручка найчастіше лежить вдома на поличці.

Є ще один момент – у когось з молодят може бути алергія на метали. Зрозуміло, що людина з такою недугою не буде носити його. І виручить в даній ситуації татуювання.

 

Проте є і негативні негативні сторони таких татуювань. Як би молодята себе не переконували в тому, що тату – це якийсь вічний оберіг для їх пари, який робиться на все життя, щось дуже унікальне і ексклюзивне, а, все-таки хороша обручка - це справжній витвір мистецтва. Ось подивіться тут http://tvoya-obruchka.com.ua/catalog, дійсно прекрасні вироби!

Молодість не вічна і, на жаль, трапляється, що любов теж проходить. Тому через деякий час можна пошкодувати про набите татуюванням на безіменному пальці і весь час картати себе: навіщо я це зробив? Взагалі-то в тату-салоні можуть і вивести тату, але в більшості випадків в результаті цієї процедури зостається не дуже привабливий слід.

А ще з часом тату змінюють свій колір, стають тьмяними і неяскравими. Втім, остаточний вибір за молодятами.