Металеві меблі від Bob Campbell

Про що ви мрієте, коли валитесь від втоми з ніг? Не знаю, хто як – а ось я, мрію про те, як би зручніше десь влаштуватися, і нагородити себе сном. А ось що роблять люди з воістину унікальною фантазією? Не зважаючи на втому і життєві обставини, вони постійно тягнуть додому металобрухт і інший мотлох, щось собі майструють днями і ночами, повністю абстрагувавшись від цілого світу.

Багатьом подобається жити в квартирі з комфортними м’якими меблями, але не всім. Комусь більше до душі холодна сталь хай-тека або стім-панку в інтер’єрі. До таких належить промисловий дизайнер і скульптор по металу Боб Кемпбелл (Bob Campbell). Перед тим, як вивезти сміття, що залишилося після ремонту, зверніть увагу на його творчість, можливо це наповнить вас творчими ідеями.

Отож, англійський скульптор Bob Campbell здатний в купі металу побачити, і головне – втілити у життя оригінальні меблі. Він створює радикально нові речі, чим і став цікавий середньому класу і приватним колекціонерам по всій Великобританії.

Він перетворює в неймовірні столи, стільці і крісла купу непотрібного на перший погляд металобрухту. Боб використовує знайдені гвинтики і колеса, підшипники і ланцюги, а іноді – запчастини для автомобілів і побутової техніки. Він використовує це для модифікації стандартних предметів меблів, або ж створює їх з нуля, робить повноцінні авторські меблі.

Крім металевих деталей, в його проектах присутні також шкіра, дерево і інші промислові матеріали, необхідні для створення цих шедеврів.

Такі ексклюзивні меблі з металу, безумовно, не підійдуть для звичайних приміщень, але вони будуть справжньою прикрасою тематичних закладів або громадських місць відпочинку. Головне забезпечити їй відповідну правильну обстановку.

Потрібно відзначити, що попри очевидну незручність у використанні (ну скажіть, як можна відпочити, на таких кріслах з ланцюгів!), авторські роботи Боба користуються популярністю у певних колах, і дехто платить за такі меблі досить пристойні гроші. Ось вона, сила непересічного мистецтва!


Если вам посоветуют приобрести шкафчики в детский сад от компании ДиК, соглашайтесь без раздумий! Для всей продукции этого производителя присущи изысканная эстетика, прочность и долговечность, функциональность, при чем цены довольно демократичные.