Threadcakes - конкурс по випічці найкреативніших тортів у світі

Останнім часом так багато розвелося всяких дорогих і жахливо неякісних фірм, що роблять малюнки на футболках, думається, що краще купити футболку і акрилові фарби, ніж витрачатися на дешеву підробку. Але в далекому закордонному інтернеті, вільному від різного "кидалова" і фріків ще залишилися сайти, що пропонують недорогі і якісні футболки з оригінальними життєствердними написами і малюнками.

Сайт lovesthreadless.com один із небагатьох осередків якісного футболочного гумору на безмежних просторах Інтернету. У 2007 році Chris Cardinal, один з головних сайту за футболками вирішив придумати конкурс, в якому учасники зображували б картинки з його футболок на тортах, так і щоб все це було смачно до всього іншого. Так і появився Threadcakes, що з часом перетворився на престижний міжнародний форум кращих у світі кондитерів.

Правила конкурсу свідчать, що торти повинні бути тортами, тобто їстівними і смачними. Всі матеріали і прикраси також повинні бути з кондитерської індустрії. Дозволяються підтримуючі конструкції із зубочисток, і інших матеріалів, але вони відіграють негативну роль у русі до перемоги.

А головне - малюнок торта повинен бути заснований на малюнку однією з футболок з сайту-творця.

Переможці отримують 1000 доларів від спонсорів конкурсу та всілякі смачні призи від компаній з виробництва шоколаду, продуктів для випічки і прикраси вже готової продукції. Ну і, звичайно ж, супер-футболки в подарунок учасникам на їх власний вибір і річна передплата на сайті з безкоштовною футболку щомісяця.

А головне - престиж, адже перемога на Threadcakes це суттєве підняття статусу в якості кондитера міжнародного класу.

Заради таких солодких призів і здобного запаху перемоги вартує і попотіти біля плити, не думаєте? Я б заради такого навіть пекти навчився б. Все-таки краще один раз витратитися на борошно і марципан, ніж на дванадцять футболок разом.


Оригінальні і неймовірно смачні торти на заказ пропонує інтернет-магазин www.flora-sakura.com.ua, в цих тортах найкращим чином буде втілено любу примху замовника!