Український стартап запускає повноцінний мобільний банк

Тенденція відкривати мобільні банки без відділень вже дісталася до вітчизняного онлайн-середовища. Український стартап TouchBank пропонує своїм клієнтам назавжди відмовитися від відвідування традиційних банків, отримати платіжну картку поштою і перевести всі финанасовые операції на смартфон. Засновники проекту сподіваються, що їх розробка стане повноцінним банком з набором нових для українського ринку функцій.

Все більше фінансових аналітиків схиляються до думки, що інтернет банк - це банк майбутнього. Досвід останніх років показує, що стрімке поширення смартфонів і проникнення мобільного інтернету в усі сфери життя сучасної людини чинять відчутний ефект на формування нових звичок, потреб і очікувань від одержуваних сервісів. Все очевиднішими стають больові точки будь-якого українського банку, позбавлятися від яких банківський сектор поки не поспішає. А TouchBank же здатний перевернути звичне сприйняття банківських послуг та функціональності (самодостатності) мобільних додатків.

Повний набір функцій ще доопрацьовується, але базовий принцип роботи дуже простий: завантажуєте додаток Touchbank на мобільний телефон і реєструєтеся. Все! Ви стали клієнтом TouchBank, рахунок відкрито – користуйтеся.

Платіжну карту вам доставлять у зручний час за вказаною адресою, не потрібно йти до відділення, і взагалі, який би сервіс в майбутньому ви не замовили — вам більше ніколи не доведеться витрачати час на похід у відділення банку. Жодних комісій на зняття готівки або безготівкові розрахунки.

Якщо ви активний користувач картки, то обслуговування обійдеться вам безкоштовно. Щоб зробити переказ коштів, досить вибрати номер телефону одержувача, його контакт в Facebook або просто надіслати посилання по e-mail.

На щомісячний залишок на рахунку будуть нараховуватися відсотки  а за покупки, сплачені карткою, – бонуси. Наочна аналітика транзакцій дозволить завжди бути в курсі всіх витрат і доходів, а при виникненні будь-яких проблем розробники TouchBank гарантують по-справжньому ефективну підтримку 24/7.