Промокоди: особливості сучасних розпродажів

Інтернет вніс дуже багато змін в життя сучасної людини. У тому числі він змінив відношення людей до покупок. Якщо раніше для того, щоб що-небудь купити, треба було відвідати безліч магазинів, вивчити доступний асортимент і зробити вибір, витрачаючи на це час і сили, то в даний час такої необхідності немає – адже все, що завгодно, можна купити через інтернет.

В інтернет-магазинах товари продаються за дуже вигідними цінами. Більш того, в боротьбі за покупців онлайн-магазини регулярно проводять розпродажі і промо-акції, про які корисно знати кожній любительці віртуального шопінгу. Наприклад, отто промокод на сайті 74skidki.ru дає унікальну можливість придбати якісний модний німецький одяг зі скидкою 50 - 70%!

На сьогоднішній день в число найпопулярніших категорій промислових товарів, що продаються через всесвітню мережу, входять одяг, взуття та аксесуари. Однак історія розпродажів почалася зовсім не з них – а з електроніки.

Відповідно до однієї з поширених версій, Пол Аллен, який є одним із засновників компанії Microsoft запустив у 2000-му році сайт «Мерката», що спеціалізувався на продажу електронної техніки. Підсумкова вартість пропонованих там товарів зменшувалася по мірі збільшення кількості відвідувачів, які зробили заявку на покупку. Але вже через рік проект був закритий, оскільки він не міг конкурувати з такими гігантами ринку, як Amazon.

Першим великим сервісом купонних розпродажів став проект Groupon, запущений у 2008-му році. За перший рік роботи компанія продала понад 4 мільйонів купонів, виручивши на цьому більше 150 мільйонів доларів.

Саме такі пропозиції довгий час були найпопулярнішим видом акцій. За кордоном купони до цих пір користуються величезним попитом. Проводяться як прості акції, не приурочені до якоїсь дати чи події, так і сезонні і спеціальні щорічні розпродажу (наприклад, Чорна П’ятниця). У нашій країні купони теж користувалися великою популярністю, до тих пір, поки не з’явилися промокоди.

На сьогоднішній день саме промокоди є найбільш доступним і популярним способом економії на покупках через інтернет. З допомогою промокода – який, до речі, звичайно являє собою простий набір букв і цифр і поширюється на безкоштовній основі, можна отримати хорошу знижку, додаток до своїм замовленням, безкоштовну доставку та інші цікаві бонуси.

Купувати з промокодами дуже просто. Ви заходите на сайт, що спеціалізується на поширенні таких кодів, дивитеся, які пропозиції діють, вивчаєте умови і приєднуєтеся до акції. Для отримання знижки або іншого бонусу потрібно лише скопіювати код купона і ввести його в представлене для цього полі при оформленні замовлення.

На сьогоднішній день промокоди пропонують багато магазинів. Серед кращих можна відзначити такі майданчики, як Ламода, Вайлдберриес, Квелле, Halens, Otto. Вдалих вам покупок і вигідного шопінгу!