У Таїланді живе найволохатіша дівчинка у світі

Вона має, м'ягко кажучи, дивну зовнішність, тож, повинна була би бути об'єктом насмішок та ізгоєм з безліччю проблем, образливих прізвиськ і невтішною перспективою дорослого життя. Але, не зважаючи на свою ваду, вона є дуже позитивною і життєрадісною дівчинкою. З того часу, як стала рекордсменом Книги рекордів Гіннесса, у своїй школі і взагалі в рідному містечку користується значною популярністю.

Мешкає 11-річна Супатра Сасупфан разом зі своєю сім”єю в невеличкому місті Пранаком - передмісті таїландської столиці Бангкоку, і з народження страждає від синдрому Адамса — рідкісного генетичного відхилення, яке викликає рясний ріст рослинності по всьому тілу. За всю історію медицини в світі було зафіксовано 50 випадків цього захворювання.

В даному випадку, звичайно ж, ситуація досить складна, а взагалі небажане волосся успішно усуває інноваційна ефективна процедура лазерна епіляція, котра застосовується у львівському Центрі краси «Альтес».

Для того, щоб хоч якось зберегти людський вигляд, дівчина змушена щодня голитися і відвідувати перукарні.

Однак, вона змогла побороти в собі комплекси і веде соціально-активний спосіб життя, не звертаючи уваги на часто не зовсім коректну реакцію оточуючих на її зовнішність. Батьки Супатри кажуть, що вона відрізняється дуже непосидючим характером, любить ходити в басейн, займатися танцями і крутити хула-хуп. В майбутньому Супатра мріє стати викладачем математики або лікарем.

Між тим, не все завжди йшло так гладко — в дитячому віці в силу буйного росту волосся на обличчі дівчинка не могла нормально дихати і перенесла дві операції. Але оскільки науці поки невідомий метод, як повністю вилікувати синдром Адамса, дівчинці довелося навчитися жити з ним.

А ось нещодавне занесення до книги рекордів Гіннеса вона зустріла з захопленням:

«Я щаслива цим. Багатьом людям доводиться дуже старатися, щоб потрапити в Гіннес, а мені поставили лише кілька питань, і все!»,