Небо у світильниках. Незвичайна вулиця в центрі Афін

Після фінансової кризи у Греції почався не самий радісний період для жителів країни. Багато переживають за свою країну і особисте життя. Однак не у всіх такий сумний настрій. Так, наприклад, завдяки дизайнерській креативній студії Beforelight, для жителів Афін місто віднедавно стало більш яскравим і барвистим. Сталося це через те, що одна з центральних вулиць була прикрашена незвичайними світильниками різних розмірів і форм. Їх там більше сотні!

Тепер ця вулиця, напевно, найсвітліша в місті. А все почалося з того, що студія Beforelight закликала афінян приносити старі непотрібні, але робочі світильники до себе в офіс. І жителі відгукнулися на їхнє прохання. У студії зібрали близько 150 світильників різних форм, кольорів і розмірів. Всі вони були застосовані в проекті по створенню дивовижної вуличної інсталяції. Дизайнери фірми Beforelight розмістили світильники в історичному центрі міста Афін, повісивши їх на дроти над одній з вулиць.



Також у роботі з установки освітлювальних приладів могли взяти участь абсолютно всі бажаючі ті, хто хотіли прикрасити своє місто власними руками. Щоб здійснити цю затію потрібно орендувати цілий порожній магазин на даній вулиці, який переобладнали під творчу студію на кілька тижнів.

Там і народилася така незвична унікальна інсталяція. Після такої прикраси вулиця стала одним з улюблених місць жителів і туристів, а також дивовижною пам’яткою. Хоча до цього вона була непоказною, темною та брудною, і люди навіть боялися проходити по ній. Проте тепер все змінилося, по освітленій вулиці цілодобово прогулюються, і дорослі, і діти.



Все це є прекрасним показником того, як можна перетворити і прикрасити своє улюблене місто, вулиці в ньому, і перетворити непривабливе місце у пам’ятку, якою будуть пишатися. Завдяки роботі креативної студії Beforelight, а також волонтерів, жителі Афін побачили унікальне перетворення однієї з центральних вулиць свого міста.


Оригинальные люстры Massive создадут в вашем доме замечательную атмосферу уюта и комфорта.