Китайці представили перший у світі голографічний смартфон

Прогрес не стоїть на місці і впевненими кроками рухається вперед. Все те, що ще 20 років тому зображувалось, як наукова фантастика, сучасній людині здається смішним. Всі ті новітні розробки у фільмах про майбутнє людства вже сьогодні реалізуються, і на сьогоднішній день ми вже маємо дійсно унікальну технологію майбутнього, ось такий суперінноваційний кишеньковий гаджет — перший у світі голографічний смартфон, який, надіємось, у найближчому часі буде доступний кожному.

Втім, будемо реалістами, подібні гологрфічні гаджети потребують постійного доопрацювання, і ще не скоро будуть в широкому вжитку, зате тут https://www.youtube.com/watch?v=agKTeARTiFM ви зможете оцінити кілька найкращих моделей камерофонів.

Отож, Takee 1 — перший у світі голографічний смартфон, який представила світу взагалі-то мало кому знайома китайська компанія Estar Technology. Гаджет відслідковує очі користувача і спираючись на наш фізичний стан, смартфон проектує голографічне положення зображення для нашої ж зручності.

Положення очей відстежується за допомогою фронтальної камери і 4 фронтальних модулів. Таким чином смартфон створює голографічне 3D-зображення, для якого не потрібні спеціальні окуляри.

Дійсно, приклади подібних голографічних 3D-зображень часто можна спостерігати у фільмах з технологіями майбутнього.

А ось відео, яке у всій красі демонструє технологію майбутнього:


І наприкінець технічні характеристики Takee 1 :

1. 5,5-дюймовий Full HD дисплей (Gorilla Glass 3);

2. 8 ядерний процесор MediaTek MT6595 з частотою 2 ГГц;

3. Оперативна пам’ять — 2Гб;

4. Вбудована пам’ять 32 Гб;

5. Камери: 5-мегапіксельна фронтальна і 13-мегапіксельна основна.