Все геніальне просте! Туфлі-трансформери від Тані Хіт

Кожна з жіночок, хоч раз відвідавши взуттєвий магазин, здійснювала емоційну покупку. І не дивно, адже різноманітність пропонованого товару може запаморочити голову за лічені секунди. Ми купуємо туфельки тільки тому, що нам сподобався колір, бантик, або просто тому, що зараз саме такі в тренді. А в результаті у нас з'являється чергова пара, в якій дуже зручно... сидіти!

А якщо ще і за службовим обов’язком доводиться дотримуватися певного дрес-коду, і цілий день безперервно стояти на підборах, то такі туфлі за один день з «улюблених» перекочують в розділ «ненависних».

Саме ця думка і спантеличила молодого взуттєвого дизайнера з Парижа – Таню Хіт (TANYA HEATH). Більше п’яти років дівчина працювала над створенням жіночих туфель, які могли б слугувати їх власниці 24 години в добу. І революційне рішення було знайдено – туфлі-трансформери!



Неймовірно, але всього за 1 хвилину ваша улюблена пара «шпильок» перетвориться в зручні балетки або у вишукані човники на стійкому каблуці.

Змінні підбори стали справжньою революцією в світі моди. Дизайнер зізналася, що ідея виготовляти туфлі-трансформери прийшла їй в голову не просто так, а через вимушену необхідність. Адже ще будучи вагітною, Тані доводилося дотримуватися дрес-код і представляти компанію на ділових зустрічах виключно на каблуках, а потім, протягом дня змінювати локації по всьому місту і носити в сумці запасну пару на низькому ходу, щоб ноги і спина встигли відпочити.

Таким чином, виходить, що середньостатистичній дівчині необхідно як мінімум дві пари, щоб відчувати себе комфортно цілий день, при цьому, не здавати позицій і залишатися жіночною.



Унікальна колекція від TANYA HEATH включає в себе найрізноманітніші моделі-основи на низькому ходу виготовлені за технологією memory foam, що дозволяє рівномірно розподіляти тиск тіла по ногах, а до кожної парі додається «набір» змінних каблуків, кількість, форму і колір яких покупниця буде формувати сама.



Чудові брендові чобітки по найкращій ціні ви знайдете тут http://par-a-porter.com/sapogi-18, прямі поставки з Італії, бездоганна якість, безплатна доставка по Україні.