Українці зможуть закінчити магістратуру або бакалаврат в США за допомогою інтернету

The Global Center for Advanced Studies (GCAS) — це американський університет, який вирішив змінити підхід до класичної освіти, використовуючи не просто відмову від традиційної викладацько-студентської ієрархії, але і взявши за основу нові технології.

Здавалося б, що тут такого інноваційного? Віддалені семінари та системи онлайн-управління знаннями використовують багато внз і не тільки в США. Але тут в число викладачів входять всесвітньо відомі мислителі: Ален Бадью, Славой Жижек, Жан-Люк Нансі, Антоніо Негрі, Катрін Малабу і багато інших.

Центр складається з дев’яти інститутів, які пропонують освіту на рівні магістратури (graduate level Institutes): Інституту критичної педагогіки, Інституту критичної філософії, Інституту критичної теології, Інститут медіа і культурних досліджень, Інституту політичної економії, Інституту досліджень в області політики, Інституту глобалістики, Інституту психоаналізу та Інституту мистецтва. А також інститут, який пропонує освіту на рівні бакалаврату (undergraduate level Institute): Інституту гуманітарних і соціальних наук.

Студенти GCAS проходять пропоновані курси в режимі онлайн, використовуючи електронну освітню платформу Moodle і Big Blue Button, або ж за допомогою фізичної участі в інтенсивах і лекціях, які проводяться в різних країнах. Універсальність підходу і можливість вибрати між двома варіантами — оффлайн і онлайн-навчанням — робить цей американський вуз цікавим вибором для тих, хто не може фізично бути присутнім на лекціях або змінити поточну країну проживання.

В даний час GCAS пропонує дві сертифікаційні програми: програму рівня магістратури (graduate level certificate) і програму рівня бакалаврату (undergraduate level certificate), реалізовану на базі Інституту гуманітарних і соціальних наук зі спеціалізацією в області філософії.

GCAS приймає заявки на навчання від усіх студентів, зацікавлених в участі в курсах центру. Для цього необхідно заповнити просту реєстраційну форму, після чого студенти зможуть за бажанням отримати особисту консультацію директора GCAS для загального керівництва щодо проходження сертифікаційних програм. Студенти також можуть проходити курси, не переслідуючи при цьому мету отримати сертифікат.

Только здесь лучшие преподаватели и самые эффективные образовательные методики. Будьте уверены, курсов английского языка Инглиш Прайм с лихвой достаточно, чтобы с уверенностью сказать: я преодолел языковой барьер!