Джакузі над прірвою

Вам коли-небудь спадало на думку, що купання в джакузі може стати екстремальним пригодою? Малоймовірно. Адже це цілком можливо – якщо, звичайно, скористатися послугами швейцарських екстремалів, торі вирішили влаштувати собі, і всім бажаючим (звичайно ж, не бесплатно) таке задоволення.

Над прірвою, глибиною 160 метрів, ними була встановлена платформа, на якій і знаходиться та сама джакузі. Платформа, в свою чергу, кріпиться до мосту Геро; щоб потрапити з мосту на платформу, людині буде потрібно спеціальне альпіністське спорядження. Одночасно на платформі можуть перебувати 24 людини.

Хороша ідейка, можна порекомендувати тим, хто хоче зробити подарунок своєму товаришу-екстремалу, до речі, недавно знайшов один цікавий серві, де можна замовити багато подарунків-вражень, детальніше дізнайтесь про це на go-go.ua.


Відчайдухи вибрали цей міст невипадково – ця споруда є одним з найвищих арочних мостів, збудованих в Європі. Над ущелиною річки Тріан він піднімається на 190 метрів, тому любителі гострих відчуттів можуть випробувати їх у повній мірі. Оскільки дістатися до цього мосту нескладно (він знаходиться неподалік від містечка Вернея), бажаючих полоскотати собі нерви, зрештою, зробити собі таке екстремальне враження у подарунок там завжди предостатньо.

Зовсім недавно цей міст використовувався виключно для банджі-джампінгу, але якісь світлій голові прийшла ідея підвісити над прірвою ванну з підігрівом.

Тепер ця унікальне розвага стало однієї з швейцарських пам’яток. Ті, хто не наважується скласти компанію екстремалам на платформі, заздрісно роблять їх фото – платформа на тлі мальовничого гірського пейзажу виглядає просто приголомшливо!

Екстремали з жалем констатують, що змушені миритися з деякими обмеженнями. Так, вони занурюються в гарячу ванну з шоломами на голові. Хоча велике питання: чи допоможе цей шолом тому невдасі, який примудриться вивалитися з ванни у прірву?

Як і більшість розваг такого роду, це задоволення не з дешевих. Для того, щоб посидіти в гарячій воді з бульбашками, доведеться викласти майже тисячу євро. Але зате які враження на все життя!