Чобітки Galatic Winter Boots: дитяче взуття в галактичному стилі

Зима вже не за горами, і теплі чобітки для прогулянки на вулиці, походу на роботу або шопінгу по засніжених дорогах як ніколи до речі. А чоботи Galatic Winter Boots, що з'явилися нещодавно в продаж в онлайн-бутику американки Claire, дозволяють малечі не тільки тримати ноги в теплі, гуляючи по заметах або холодним тротуарах, але і продемонструвати власний смак і стиль.

Якісне, стильне дитяче зимове взуття на teremok.com.ua допоможе перебути зимолі холоди. Красиві і комфортні чобітки, черевички, валянки – вони обовязково сподобаються вашій малечі!

Власне, стиль галактичний – адже саме в ньому оформлені овчинні чоботи на мериносовій вовні з замшевим верхом Galactic Winter Boots. За основу в даному випадку взято взуття австралійського конкурента UGG Australia – компанії Emu boots, що випускає водостійкі і дуже теплі зимові чобітки за типом уггі, з овечої вовни в якості внутрішньої прокладки. А от оформлення належить повністю Claire.

М’яку замшу майстриня прикрасила у кольори галактичних скупчень – зелений, рожевий, жовтий, блакитний і рожевий на глибокому чорному тлі «космічного вакууму». А зверху “накидала” світлі бризки зірок, падаючих комет та інших небесних тіл.

Причому фарби Клер використовувала цілком навіть космічні – вони світяться в темряві. Відповідно, і чоботи в сутінках виглядають дуже незвично, коли галактичний малюнок починає відсвічувати, уявляєте яка радість дітям!

За свою роботу – за «галактичні» чобітки, майстриня встановила ціну в $75: пропозиція доступна в трьох популярних розмірах взуття. Тим же, хто віддає перевагу класичним уггі в такому оформленні, Клер також готова піти назустріч: у цьому випадку зимові чоботи обійдуться вже в $185.

Оскільки оформляє взуття дизайнер вручну, кожна пара злегка відрізняється за забарвленням і грі «зоряних» відтінків. Замовляти теплі чоботи на зиму Клер рекомендує на розмір більше – за рахунок об’ємної внутрішньої прокладки з овчини.

Ну а ті, для кого подібне замовлення занадто дороге або недоступне через територіальне розташування, можуть придбати відповідні фарби – і оформити вже наявні чобітки з замшевим верхом самостійно у вподобаному стилі. Ця порада особливо підійде для оформлення старих пошарпаних чобіт, що втратили свій первісний вид, вони буквально отримають нове життя.