Titan Zeus – найбільший в світі 4К-телевізор

Компанія Titan випустила телевізор з найбільшим у світі екраном, розміри якого в чотири рази перевищують розміри колишнього рекордсмена в цій області і дорівнюють розміру футбольних воріт.

Телевізор Zeus виробництва Titan є першим у світі телевізором, що продається за ціною 1 мільйон фунтів стерлінгів, при цьому два примірники вже замовлені. Екран телевізора призначений для використання всередині приміщень, однак він цілком підійде і для використання на вулиці, навіть на яскравому сонячному світлі, – заявили розробники Zeus.

Діагональ екрану найбільшого представника сімейства телевізорів становить 370 дюймів, тобто розміри екрана – 8 на 5 метрів. Мега-екрани були випущені напередодні Чемпіонату світу з футболу в надії на те, що різні компанії використовують їх при монтажі своїх екранів в місцях масового перегляду.

Телевізор Titan Zeus відображає 65 тисяч кольорів і важить майже тонну. І, зрозуміло, він відображає повноцінну 4К-картинку.

Компанія Titan також створює екрани «середнього класу», які будуть продаватися за ціною 150 000 фунтів стерлінгів. В ціну телевізорів, що продаються за 1 мільйон фунтів стерлінгів, входить встановлення та доставка на спеціально обладнаному автомобілі Hummer.

Чтобы приобрести хорошие телевизоры в кремечуге по доступной цене, не надо бегать по магазинам, и часами «гуглить» в компютере, tv-mir.com.ua – здесь найдется все, что нужно!